Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
180 ми рекоа во продавничката, мислев дали има некои малечки како секундарното за една употреба, пред година и нешто купив голем и едвај еднаш го употребив, сега пак ми треба за таква ситница една гумица фи24мм само да ја обложам со него.
Vlav si ili egeec???

На Бит Пазар има нови, тезгаџииве што се на плоштад Македонија како и антикварницата позади ГТЦ имаат стари и убаво изрезбани. Ја си имам земено од старите, не дека пушам туку како украс.
Моменатално каде на битпазар има нови? Или низ антикварнициве половни?

180 ми рекоа во продавничката, мислев дали има некои малечки како секундарното за една употреба, пред година и нешто купив голем и едвај еднаш го употребив, сега пак ми треба за таква ситница една гумица фи24мм само да ја обложам со него.
Види во принцип малиот е секогаш поскап од големиот. Санитарн силикон Текасил во секоја продавничка , на пазарче не е повеќе од 100 денари.

Види во принцип малиот е секогаш поскап од големиот. Санитарн силикон Текасил во секоја продавничка , на пазарче не е повеќе од 100 денари.
Завршив работа, зедов големо текасил 150денари.
Прашував бидејќи на интернет сретнав и мали, а мене ми треба 10-20мл силикон, другото ќе се заебе до следно користење.

Некој да предложи добра ортопетска патика? Секој ден по 8 часа поминувам на работа во движење и имам исфрлено многу патики.
Од мои блиски имам препораки за едно моделче Планика...

Па сеа не знам шо да земам..

Само да не биди во стилот на Вокмакс.

Jas sto imam noseno geox patiki za rabota mislam deka se isplati sekoj denar

Car Covers ?
Kaде, во кои димензии и која цена?

ar
10_1024x1024.jpg

Kade moze da najdam kutija za exteren hard disk 3.5 inci usb 3.0?
(nesto kako na ovaa slika)

upload_2017-2-11_12-59-13.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom