Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај на Машински Факултет дали ќе се согласат :D Цената зависи од големината на предметот материјалот и времето за принтање ваљда :D
Фала ти, на Машински сум слушнал дека имаат интересни работи, алатки и вакви машинчиња ама веројатно треба да имаш човек за да средиш нешто вакво таму... Мене ми е за фигуринче едно мал размер за неколку сантиметри се работи.

Фала ти, на Машински сум слушнал дека имаат интересни работи, алатки и вакви машинчиња ама веројатно треба да имаш човек за да средиш нешто вакво таму... Мене ми е за фигуринче едно мал размер за неколку сантиметри се работи.
Па прашај не те кошта ништо. Може ќе ја наредите за пари секако :D

Стаклени садови - прибор за чување храна? да бидат со капак што добро затвара, (да нема луфта)

Капацитет од барем 300-500 грама.

High-Quality-Half-Metal-Sunglasses-Men-Women-Brand-Designer-Glasses-Mirror-Sun-Glasses-Fashion-Gafas-Oculos-3.jpg

2015-luxury-classic-half-metal-sunglasses.jpg

Каде можат се најдат вакви наочари?

Anti Fog , средство за пливачки наочари ? Гледам по нет го има а кај нас може ли негде да се најде?

Хартиени садови/кеси за пуканки каде има? Ми требаат дваесетина. Вакви или еднобојни.
images (1).jpg

Пластифицирани алки у разни бои, ко хотелиерските??? Ми требаат на мало околу 10 во разни бои

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom