Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некаде во државава се продава ова ? Видов може да се купи и на официјалниот сајт но мене ме интересира дали го има тука во државава во некој од фирмиве да се купи ова. Интересен штекер а и доста интересно е тоа што покрај хрвати и еден македонец е дел од тимот кој го смислиле овој штекер.
11402274_463599567151093_4531162809294785388_o.png

Дали некаде во државава се продава ова ? Видов може да се купи и на официјалниот сајт но мене ме интересира дали го има тука во државава во некој од фирмиве да се купи ова. Интересен штекер а и доста интересно е тоа што покрај хрвати и еден македонец е дел од тимот кој го смислиле овој штекер.
11402274_463599567151093_4531162809294785388_o.png
митко цабевски, уплуг се викс, контактирај го на фб ќе ти даде точна информација.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Кај можат у Скопје да се најдат најобични маици до 200-300 денари?

,,,,
,,,,ako imash vo blizina ili popat nekade stokomak ,,,pokraj shamponi i drugi raboti ima i epten evtini maici,,,proveri,,,[DOUBLEPOST=1464907277][/DOUBLEPOST],,,,
,,,,ako imash vo blizina ili popat nekade stokomak ,,,pokraj shamponi i drugi raboti ima i epten evtini maici,,,proveri,,,

Koj e brojot na humanitarnoto drushtvo koe go zema doniraniot namestaj od doma so sopstven prevoz ? Sakam da se oslobodam od star kauc i vitrina upotreblivi .

Koj e brojot na humanitarnoto drushtvo koe go zema doniraniot namestaj od doma so sopstven prevoz ? Sakam da se oslobodam od star kauc i vitrina upotreblivi .
Можеш да ги контактираш Црвен Крст, верувам дека ќе се најде начин да се земе мебелот и да отиде во вистински раце

Во стружанка имаш обични маици со одличен квалитет и во повеке бои, мислам дека цената им беше околу 140-150 денари.

Здраво, каде можам да најдам, да добијам или пак да си направам освежувач за во кола (не ми треба мирисот, туку естетиката) со македонско полициско знакче ^^ ? Сигурен сум дека сте виделе по коливе и најверојатно од работа им ги даваат, но сепак ме интересира алтернатива. Фала однапред! http://www.mvr.gov.mk/Upload/Editor_Upload/Sliki/mvr malo.png

Кај има шишиња за вода? Нешто во овој стил:

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom