Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Како се вика тоа пластичното за монети ставање 1,2,5,10,50 денари,во маркети го имаат на каса најчесто и кај може да се купи такво ? :D

Дали има некој евтин хостел низ Скопјево за 3-4 вечери, ако може да препорачате?
Скопје соби за ноќевање и дневен престој, во хотел во нас.Црниче
Контакт:
Телефон 1: 02/2736-603Телефон 2: 072/234-072

Професионално украсување за нова година на дуќанче/маркетче? За ова ми треба фирма. А исто ми треба и некој кој приватно (не мора фирма) со спреј би направил елка, и би ставил натписче на стакло на дуќан :)

Кај можам да најдам интересни дуксерки со слика на нив од Гејминг некој тимови или па асоцирано со Метал музика,во Прилеп?

Дали знае некој каде можам да најдам балони надувани со хелиум во Скопје?
Кажете побрзо доаѓа роденден на внука ми па ми треба да ја изненадам малце.

Знае некој каде може да најдам патики Adidas Stan Smith ?

dliDyil.jpg

Вo тргoвскиoт Верo (Џaмбo) вo Центaр, пoмеѓу двaтa ескaлaтoри, нa тoј прoстoр, имa интересен избoр :)

Дали некој има искуство со онлајн работа преку интернет и ако може да ми каже некоја страна и искуство?

Дали некој има искуство со онлајн работа преку интернет и ако може да ми каже некоја страна и искуство?
upwork .com
во јануари правам 6 години како работам на странава топло ја препорачувам на било кој што бара ваков тип на работа.

дали знае некој каде може да најдам во Скопјево илуминатни (мислам така се викаат) бои.... оние флуоросцентните? :motorce:[DOUBLEPOST=1448977831][/DOUBLEPOST]

во ГТЦ на трети кат имаше специјализирана продавничка за украсни балони... ги прават во сите форми... имаш и во Сити мол...[DOUBLEPOST=1448977892][/DOUBLEPOST]
Кај можам да најдам дестилиран (бел) оцет за чистење?
тоа ти е алкохолниот оцет...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom