Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ако можам каде да најдам курс по готвење во Скопје?

дали знае некој каде може да најдам во Скопјево илуминатни (мислам така се викаат) бои.... оние флуоросцентните? :motorce:
Вo Џaмбo мoже дa имa :)

Дали некој има искуство со онлајн работа преку интернет и ако може да ми каже некоја страна и искуство?
Jas go rabotam google adsense pa izleguva po pola maledonska plata[DOUBLEPOST=1449007126][/DOUBLEPOST]
upwork .com
во јануари правам 6 години како работам на странава топло ја препорачувам на било кој што бара ваков тип на работа.
Sto se raboti so stranava i kolku se zarabotuva i dali te isplatile do sega?

Jas go rabotam google adsense pa izleguva po pola maledonska plata[DOUBLEPOST=1449007126][/DOUBLEPOST]
Sto se raboti so stranava i kolku se zarabotuva i dali te isplatile do sega?
Извини ама морам на дел од твоето прашање да одговорам со РЕТОРИЧКО ПРАШАЊЕ.

Зашто би работел 6 години ако не ме исплаќаат?

Иначе на страната се работи се и сешто што може да се направи преку компјутер. Од најпрост data entry до страшно сложени и комплицирани работи пример програмирање некој проект со вештачка интелигенција. Колку ќе заработиш зависи од твоите знаења и колку ќе се замараш.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Decki majka mi mi go kupila ova po greshka vo tinex ako moze nekoj sto razbira germanski da mi objasni za sto e?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    64,9 KB · Прегледи: 51
  • 2.jpg
    2.jpg
    53,8 KB · Прегледи: 48
Decki majka mi mi go kupila ova po greshka vo tinex ako moze nekoj sto razbira germanski da mi objasni za sto e?
Де бе брат да му ебам мајката, ко да ти ги донеле дома тајните од ватикан

Гел за туширање е. :LOL:

bonhair-hairwax-gummy-140-ml-.jpg

Дали некој го има видено кај нас негде овој производ, освен во Диор...

Да не знаете некое школо за странски јазици што држат курсеви по словенечки?

Да не знаете некое школо за странски јазици што држат курсеви по словенечки?
Јазичен Центар Аполо 078 449 677
Времетраење: 20 часа по 90 минути.Термини: вторник 20:30/22:00, среда 17:30/19:00 и петок во договор со групата (постои можност за промена на термините, а може да се посетува школото два или трипати неделно)

Прашај си не знам дали примаат уште и дали има отворено група.

Каде можам да изнајмам принтер што работи со различен вид хартија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom