Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јави се во Железарија Јоле 02 2616305.sakam da prasam dali nekoj prodava ili kaj mozam da najdam profili i kolku kostat 9 profila od 6m 20x20x2 a moze i potenki i kade mozam da gi najdam poevtino
Можно е тукаhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/Trident_Maple_bonsai_52,_October_10,_2008.jpg
Вакво нешто во Македонијава?
Па ти требаат неколку работи.Вака, сакам да инсталирам камера за видео надзор на плац надвор од Скопјево. Сакам IP камера која на 24 сата ќе пребришува што снимила и пак ќе почнува одново, но и која ќе може да ја пристапам преку интернет во секој момент да видам што се случува. На топ10 резултатите што ми излегоа на Google search за видео надзор им пишав контакт маил и од никој ни трага ни глас. Македонски претприемачи на ниво се ова!!! (патем, добив одговор од Министерство за информатичко општество, за друг проблем секако, од овие од никого. Срамота).
Па дали некој тука знае каде прават вакво нешто, дали некој инсталирал? Ми треба една камера, ништо повеќе.
Имам другар што работи со инсталација на камери, баш ќе го прашам конкретно за ова и ќе ти го пренесам одговорот деновиве. Се надевам ќе го добиеш посакуваниот одговорВака, сакам да инсталирам камера за видео надзор на плац надвор од Скопјево. Сакам IP камера која на 24 сата ќе пребришува што снимила и пак ќе почнува одново, но и која ќе може да ја пристапам преку интернет во секој момент да видам што се случува. На топ10 резултатите што ми излегоа на Google search за видео надзор им пишав контакт маил и од никој ни трага ни глас. Македонски претприемачи на ниво се ова!!! (патем, добив одговор од Министерство за информатичко општество, за друг проблем секако, од овие од никого. Срамота).
Па дали некој тука знае каде прават вакво нешто, дали некој инсталирал? Ми треба една камера, ништо повеќе.