Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, каде може низ Скопје да најдам женски кожни/скај ранци и како им се движи одприлика цената? Барам нешто како овој:
black-leather-backpack-purse-canvas-rucksack-backpack.jpg

Каде можам да најдам робот или делови за да го склопам и после да си го испрограмирам? фала :)[DOUBLEPOST=1431159807][/DOUBLEPOST]
Camphor, Potassium Nitrate, Ammonium Chloride?
Storm glass, a? :D ако си студентка барај од батките од пмф-хемија или од алкалоид, колку за проект да речеме(мала количина) ќе добиеш(ваљда) :)

Дали има некој информација каде може да се најдат ливчиња од роза/ружа ( rose petals ) некаде во Скопје?

каде има најефтини zippo(копија) во скопје? и колку пари се.

„Деликатес 5ка“ продавничето што се наоѓаше долу во пазарот во Скопјанка, дали знаете каде се наоѓа сега, дали е преместено или е затворено? Имаа добар, а евтин стек, али денес поминав гледам не работи, па ми треба инфо дали се преместени или пак некое друго место со добар, а евтин стек.

„Деликатес 5ка“ продавничето што се наоѓаше долу во пазарот во Скопјанка, дали знаете каде се наоѓа сега, дали е преместено или е затворено? Имаа добар, а евтин стек, али денес поминав гледам не работи, па ми треба инфо дали се преместени или пак некое друго место со добар, а евтин стек.
Имам видено такво име во Ченто и Хиподром ако добро ме држи меморија, ама во тој реон незнам. А за стек ако бараш замрзнат имаш во стокомак, за свеж незнам каде имаш добар ефтин.

Фитил за свеќи, каде може да најдам?

сакам своерачен потпис да ставам на златна алка дали може тоа да се изведе некако на златар и дали било кој златар би можел да го направи тоа.

Имам видено такво име во Ченто и Хиподром ако добро ме држи меморија, ама во тој реон незнам. А за стек ако бараш замрзнат имаш во стокомак, за свеж незнам каде имаш добар ефтин.
Па не би рекол дека е добар во Стокомак и КАМ, премногу е тегав. Ваму беше саламурен стек, али вкусен и кревок за јадење.

Дечки да не знаете кај можам да најдам низ Скопјево долни голмански 3/4 тренерки. Се утепав од барање низ продавнициве, или немаат никакви или имаат само долги

Фитил за свеќи, каде може да најдам?
Незнам каде можеш да најдеш, но поедноставно и поефтино е ако дома сам/а си ги правиш. Земи парче памук, протриј го/исукај го меѓу раце и брцни го во растопен восок. Подисцеди го и остави го да се исуши и спремно е за фитил на свеќа. Јас веќе неколку пати правам и исто е како купечки фитил.

:)

Каде можам во Скопје да најдам Ментол цигари, ама да не се Ronhill-menthol?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom