Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интереси некој да ме знае каде можам да најдам гумен пендрак како полицијата што користи ????

заштитна облека при работа низ скопје, од оние зелени значи вентијага и долни панталони, значи зелени, не од портокалевите, ХТЗ опрема значи али некој сигурно што вишол оти има??

Не знаев кај на друго место па овде ќе прашам. Знае некој колку се отприлика англиските книги во Матица сега кога немаат попуст? Кога имаат попусти ефтини се, ама вака ич не сум приметила. Фала многу

ODv9Jyf.png

Ваков Витакрем од 1кг во Скопје кај има?

Автопазарот што го преместија каде е сега? И каде можам да најдам делови за автомобили на старо?

Не знаев кај на друго место па овде ќе прашам. Знае некој колку се отприлика англиските книги во Матица сега кога немаат попуст? Кога имаат попусти ефтини се, ама вака ич не сум приметила. Фала многу
Мислам дека им се иста цена, со тоа што кога им се попустите тогаш добиваат нови количини, а после тоа се продава што остане.

Каде да најдам машинче (миксер) за леб /тесто месење ..(не апарат за печење и месење туку само за месење)..
Вакво нешто https://www.youtube.com/watch?v=nyGbFcds9DM
Во техномаркет кунските роботи ја имаат оваа функција, јас најдов два апарати со таа опција а сигурно има повеќе:
PHILIPS HR-7778
BOSCH MUM-52110

Во нептун се во категоријата мултипрактик.

каде може да најдам семе за хибридна питунија оние што се шират и висат ?

Машинка за мотање тутун?
Немаше во Џамбо (Веро)

Некое др место во Аеродром?

Каде можам да најдам Amazon Kindle во Скопје? Некој на старо/ново да продава?

Оние тврдине опаковки за наочари? Не ми треба којзнае што, чисто да ми бидат заштитени, такада најефтиното will do.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom