NaughtyByNature
Y Child
- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 423
- Поени од реакции
- 427
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барај низ ГТЦКаде може да се најде добар машки капут по Скопје?
Хотел Порта е веднаш до Тинекс, некаде спроти Вучко и старечкиот дом, во близина на Кеј на Вардар (поточно кај чешмичката кај што се собираат рибарите):^ Како да стигнам од Капитол до Хотел/Ресторан Порта? Вечер сум на некој семинар таму, јас прв пат слушам за хотелов. Некој така попрецизна навигација да ми каже?DDD
Табла од овие што стојат пред локаливе, на кои се пишува мени/понуда?
Ако ти значи личната безбедност најдобро е да си купиш од Макпетрол бидејки тие имаат атест и се безбедни,можно е тие од битпазар да се стари користени провери кога се атестирани во долниот дел на боцата тоа можеш да го откриеш втиснат е датумот и годината на последниот атест ,бидејки атестот се врши на секои 5 годиниДали некој имате искуство со вакви боци, освен тие во Макпетрол гледам се продаваат по битпазар, зелен пазар. Колку пари се тие во Макпетрол и дали овие од пазариве се ОК или може да се дигнам во воздух?
Исто и ваква „рингла“ каде може да се најде и колку пари одат?
Досега не сум користел плин во домаќинство, но сакам да земам боца од тие од 5литри големина, а и од 3 би ми бркала работа
Да али тие што ги гледав на битпазар не ми изгледаа како користени, туку нови и од различен тип (претежно сини гледав беа и се разликуваа дури и по формата). Во Макпетрол имаш инфо колку пари чини една?Ако ти значи личната безбедност најдобро е да си купиш од Макпетрол бидејки тие имаат атест и се безбедни,можно е тие од битпазар да се стари користени провери кога се атестирани во долниот дел на боцата тоа можеш да го откриеш втиснат е датумот и годината на последниот атест ,бидејки атестот се врши на секои 5 години
Не немам никаква информација пробај јави се во Макпетрол или на некоја од нивните бензиски пумпиДа али тие што ги гледав на битпазар не ми изгледаа како користени, туку нови и од различен тип (претежно сини гледав беа и се разликуваа дури и по формата). Во Макпетрол имаш инфо колку пари чини една?
Знам дека ме праша, ми текна у меѓу време. 99% имам видено во Џамбо...[DOUBLEPOST=1424099523][/DOUBLEPOST]Уствари намерно тука ти пишувам, за лајк4е.Рубикова коцка 3х3 или 4х4 во Скопје?
Од улицата што оди на паркингот позади собрание застани на неа и гледај накај зелен пазар гледаш директно во негоКаде е Агенција за Цивилно Воздухопловство? На мапа ми покажува зградата карши Собрание, т.е. зградата на фемили шоп, таа е?