Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kade ima vo Skopje da mi napraam custom casha?
vaka na primer
anKYpjL_700b_v1.jpg

за изгубена лична карта, која е процедурата?? фала унапред
ШТО АКО ЈА ЗАГУБАМ ЛИЧНАТА КАРТА?

• Ќе пријавите дека сте ја загубиле, во органот на Министерството за внатрешни работи кој Ви ја издал личната карта.
  • Ќе пополните изјава.
  • Ќе поднесете барање за издавање нова лична карта до органот на Министерството за внатрешни работи кој Ви ја издал загубената лична карта.
  • Ќе ја огласите за неважечка во „Службен весник на РМ„ на свој трошок.
Информациите се превземени од тука

Каде може да се најде добар машки капут по Скопје?
Не можеш! Тркни до Солун, има многу повеќе избор, а сега најверојатно и на попуст ќе бидат, веќе ќе почне лето кај нив (минатата сабота беше 15 степени :))

^ Како да стигнам од Капитол до Хотел/Ресторан Порта? Вечер сум на некој семинар таму, јас прв пат слушам за хотелов. Некој така попрецизна навигација да ми каже? :DDDD

Каде може да се купи компресиран воздух во боца и колку чини?

^ Како да стигнам од Капитол до Хотел/Ресторан Порта? Вечер сум на некој семинар таму, јас прв пат слушам за хотелов. Некој така попрецизна навигација да ми каже? :DDDD
Од Капитол одиш кон Центар. Пред Скопјанка, на семафорот десно е Вучко. Позади него е. Таму не смееш да вртиш десно, затоа кај Три бисери влези на паркинг и оди на лева страна. Ако си со бус, симни се кај Скопјанка и врати се на семафор. Ќе го видиш дијагонално лево.

Каде можам да најдам квалитетен восок за мустаќи у Скопјево?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom