Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
некој да не знае дали и каде има печени клавчиња-пченка ни Скопје?

Дали некој може да ми каже каде можам да најдам акустична пена(сунгери) ? :)

Attachments

• url.jpg
    url.jpg
    58,5 KB · Прегледи: 19
се наоѓа ли нешто до кај 1700мкд во продавницана на Сваровски на ул. Македонија? обетки, ланче, алка.. што знам, за поклон ми треба а страна на нет не најдов :icon_lol::pos:

се наоѓа ли нешто до кај 1700мкд во продавницана на Сваровски на ул. Македонија? обетки, ланче, алка.. што знам, за поклон ми треба а страна на нет не најдов :icon_lol::pos:
aliexpress, ако не се разбира дотичната особа едно брдо бижутерија ќе купиш за тие пари

Не знам таму дали има Сваровски до 1700, ама парчиња Сваровски има до 1700 и поефтини во Аморини.[DOUBLEPOST=1408450710][/DOUBLEPOST]
Дали некој може да ми каже каде можам да најдам акустична пена(сунгери) ? :)
Некој ќе прави студио :) Вакви работи имаш во добро опремениве фирми што работат со градежни материјали. Провери во Ројал Инвест, би требало да имаат.

Последно уредено:
Дали негде кај нас во државава може да се најде течна пластика за правење минијатурни фигури во стилот на клипов https://www.youtube.com/watch?v=Zs9SBpday84.
EasyFlo60-Quart-1.jpg

За да се добие нешто вакво.
DSC01741.jpg

Ефтини украси за соба, општо работи за уредување соба, ентериер?

Ќе може некој да ми го означи на мапа ова крофниве од хром кај се? :D
Не сум бил никад, така да со насоки нема да се снајдам, вака најлесно :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom