Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам fortune stiks, порано ги имаше во Матица, сега ги нема...

1360846744_chinese-kau-cim%20(2).jpg

Знае ли некој каде низ Скопје или Гостивар се продава Крушевски локум?:)
Знам низ Скопје, продавница за здрава храна мислам дека Бако се вика. Спроти катната гаража кај универзална сала.

Дар они носеа порано, од Балкан крушево.

Знам низ Скопје, продавница за здрава храна мислам дека Бако се вика. Спроти катната гаража кај универзална сала.

Дар они носеа порано, од Балкан крушево.
Дали знаеш дали сега има?:)

Искривени наочари (за сонце) кај поправаат бе?

Дали знаеш дали сега има?:)
Гледаш убаво е да можеш да се јавиш и да прашаш, имаат обичен и со ореви. Работат двократно до 1, па после тоа од 5. Ако побрзаш ќе ги стигнеш ако не попладне :-)
Искривени наочари (за сонце) кај поправаат бе?
Што сакаш да исправаш, ако се рамките колку се искривени. Ги седна па се искривиа или? Иначе помини у трговски оптичарите што гледаат накај жена парк, ако се малку искривени се оправаат. Ама ако се многу нови

Што сакаш да исправаш, ако се рамките колку се искривени. Ги седна па се искривиа или? Иначе помини у трговски оптичарите што гледаат накај жена парк, ако се малку искривени се оправаат. Ама ако се многу нови
Не се ни малку нови :D Абе криви се од страна ептен, ми паѓаат од глава што се вика.

Не се ни малку нови :D Абе криви се од страна ептен, ми паѓаат од глава што се вика.
Се мислеше на тоа дека ќе треба нови ако се МНОГУ оштетени бе не кога се купени :-)
Чим ти паѓаат од глава пројател незнам колку може да ти помогнат тогаш. Тоа со попуштање стегање ќе средат неколку милиметри, ама ти сакаш да израмнат километарски разлики.

Се мислеше на тоа дека ќе треба нови ако се МНОГУ оштетени бе не кога се купени :)
Чим ти паѓаат од глава пројател незнам колку може да ти помогнат тогаш. Тоа со попуштање стегање ќе средат неколку милиметри, ама ти сакаш да израмнат километарски разлики.
Али добри беа порано бе да му ебем, толку да не можат да се вратат ко што биле?

Широки врвки за патика? (По пазариве нема или не сум видел)
Итно ми е ама многу,ако некој знае нека каже,благодарен ќе бидам до небо.:)
Побарај на Зелен Пазар, мислам дека таму имам видено:)
Има буквално секакви врвки:)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom