blue ladybug
Фанг ловер
Да. Со Дневник, Вест и Утрински секој вторник.Океј, знам оти у продавница ќе го најдам очигледно, ама ме интересира кој ден испаѓа, ако испаѓа, огласник со некој дневен весник?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Со Дневник, Вест и Утрински секој вторник.Океј, знам оти у продавница ќе го најдам очигледно, ама ме интересира кој ден испаѓа, ако испаѓа, огласник со некој дневен весник?
Нелегално е тоа, нажалост.Некаква продавница за самоодбрана во Скопје? (Електрични пиштоли, спрееви ...)
Хм епа погрешно сум разбрал... Фала секакоНелегално е тоа, нажалост.
Купи си некое поквалитетно ноже кога веќе е за самоодбрана. Не сум сигурен до колку сантими должина е дозволено, ама и да е над дозволеното who the hell cares.Хм епа погрешно сум разбрал... Фала секако![]()
Купи мамки од Рајт проверена работа,бели мали кутии се ,големина некаде на кутија цигариОд нигде никаде ми се појавија мравки дома, имам дома инсектицид ама страв ми е да прснам, најмногу поради маченцето, додека да изделува два-три саати ќе го тргнам и ќе седи, и ние ќе се тргнеме, ама работава е да не е штетно за него и после дејството, баш немам искуство со вакви работи, некој да имал вака, совет, мислење, што да правам, кој инсектицид да го користам?
И јас барам таква продавница ама тешко ми иде, иначе претпоставувам бараш четка за нанесување пена, видов во карфур пред некој ден.дали знаете продавница што продава четка за брада, продукти за одржување и сл?