Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, знам оти у продавница ќе го најдам очигледно, ама ме интересира кој ден испаѓа, ако испаѓа, огласник со некој дневен весник?
Да. Со Дневник, Вест и Утрински секој вторник.

Хм епа погрешно сум разбрал... Фала секако :)
Купи си некое поквалитетно ноже кога веќе е за самоодбрана. Не сум сигурен до колку сантими должина е дозволено, ама и да е над дозволеното who the hell cares.

Од нигде никаде ми се појавија мравки дома, имам дома инсектицид ама страв ми е да прснам, најмногу поради маченцето, додека да изделува два-три саати ќе го тргнам и ќе седи, и ние ќе се тргнеме, ама работава е да не е штетно за него и после дејството, баш немам искуство со вакви работи, некој да имал вака, совет, мислење, што да правам, кој инсектицид да го користам?

Каде во Скопје можам да најдам шорцеви слични на овие?
image1xxl.jpg

^ Провери во Спрингфилд или Њу Јоркер.

дали знаете продавница што продава четка за брада, продукти за одржување и сл?

Од нигде никаде ми се појавија мравки дома, имам дома инсектицид ама страв ми е да прснам, најмногу поради маченцето, додека да изделува два-три саати ќе го тргнам и ќе седи, и ние ќе се тргнеме, ама работава е да не е штетно за него и после дејството, баш немам искуство со вакви работи, некој да имал вака, совет, мислење, што да правам, кој инсектицид да го користам?
Купи мамки од Рајт проверена работа,бели мали кутии се ,големина некаде на кутија цигари

TapOut маици каде има по Скопје да се продаваат и по која цена фала однапред

Некаде каде што принтаат големи слики? Конкретно слика 2 метри на 1 метар.

дали знаете продавница што продава четка за брада, продукти за одржување и сл?
И јас барам таква продавница ама тешко ми иде, иначе претпоставувам бараш четка за нанесување пена, видов во карфур пред некој ден.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom