Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Wiksa прашува каде може да ја најде девојкава? :pos:

Да не знае некој каде можам да најдам класичен брич? Не барам било каков, знам дека има на пазарче. Барам нешто поотмено во стилот на Edwin Jagger, Muhle, Merkur и слично. Постојат ли берберски продавници во Скопје?

Слика:

edwin-jagger-de86__24577_zoom.jpg

Да не знае некој каде можам да најдам класичен брич? Не барам било каков, знам дека има на пазарче. Барам нешто поотмено во стилот на Edwin Jagger, Muhle, Merkur и слично. Постојат ли берберски продавници во Скопје?

Слика:

edwin-jagger-de86__24577_zoom.jpg

Во Рамстор има вакви од Вилкинсон

Каде можам да најдам вакви ташнички во Скопје? Препорачајте ми неколку продавници.

http://www.aliexpress.com/item/2013...nd-Shoulder-Bag-Men-Messenger/1445743070.html[DOUBLEPOST=1395010453][/DOUBLEPOST]Каде можам да најдам вакви ташнички во Скопје? Препорачајте ми неколку продавници.

http://www.aliexpress.com/item/2013...nd-Shoulder-Bag-Men-Messenger/1445743070.html

Неопитроид прав да не знаете кај можам да најдам во Скопје?

Кај може да најдам од оние ќесине кои се полнат со алишта и после со правосмукалка се вакумираат? По која цена се и дали фаќаат на сите правосмукалки?

Кај може да најдам од оние ќесине кои се полнат со алишта и после со правосмукалка се вакумираат? По која цена се и дали фаќаат на сите правосмукалки?
наједноставно ти е да идеш до зелен пазар, кај што се продаваат тенџериња, шољи, и сл домаќински работи. ги има во повеќе димензии, и ДА, пасува на секоја правосмукалка. мислам дека се 70-100 од парче

Каде може да најдам во Скопје поевтини вакви
08-11-Untitled-3904.jpg

anels-Free-shipping-Hot-Sell-Modern-Picture-Simple-Painting-Decorative-Canvas-Abstract-Paint-Art-Living-Room.jpg

Каде може да најдам во Скопје поевтини вакви
08-11-Untitled-3904.jpg

anels-Free-shipping-Hot-Sell-Modern-Picture-Simple-Painting-Decorative-Canvas-Abstract-Paint-Art-Living-Room.jpg
За слики не знам, али за пазли-триптихони, има Ravensburger. (имаш Vero, Ramstore и на други места).
70x50 (или слично) се димензиите и цена им е 750.

Има на пазар, во Jumbo (Vero), и на пластичарска. Цените зависат од големината, ама не се скапи.
А има исти такви, ама без користење правосмукалка, рачно ги притискаш да излезе воздухот (јас имам такви, корисни се за патување).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom