Rooney's Temper
in front of Old Trafford
Некој да не знае каде може да се купи мегафон, може и на старо, ако е сочуван и функционален? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nad euro 3Кој euro стандард е дозволен за увоз на кола од странство?
Би ти препорачал Ирски паб ама не е со Џез музика (како и да е не е лоша) . Класика Паб со Седење на Шанк точење различни видови Пиво.Џез клуб со добар шанк за неколку пијачки ?
Во Менада мислам дека секој четврток свири Тони Китановски трио. Исто добро е и во Њу Орлеанс во чаршија, мада одамна не сум била таму. Во Пивница исто можеш да отидеш, горе што е до црквата Св. Спас, ама не знам колку таму има џез музика.Џез клуб со добар шанк за неколку пијачки ?
Знам дека не е за тука прашањево ама неможев да најдам соодветна тема, ме интересира дали му се случило на некој да му блокираат трансакциона сметка, значи сметка на физичко лице заради тоа што му префрлиле поголема сума на пари, значи од правно лице на физичко, се е регуларно, само што ги префрлиле, одам електронски да проверам и ми пишува спорна трансакциона сметка-блокирана.Неможев да прашам во банката беше завршено работното време.
Почекајте 24 часа, за банката да си ја земе провизјата за водење сметка, или јавете се утре. Мене ми се случи истото пред околу година ипол на Тутунска банка.
Да прашам јас, каде можам да најдам добар ресторан во Штип за прв дејт. Некој мирен и тивок и кај што има готвени јадења, не скари.
И дали некој знае дали Фуфо пицаресторан што беше е затворен или преместен негде? Таму ја имам јадено најдобрата пица во животот, а минатот пат кога бев, не беше веќе на таа локација.
Некој да не знае каде може да се купи мегафон, може и на старо, ако е сочуван и функционален?![]()
http://forum.kajgana.com/threads/Купување-преку-интернет-генерална-дискусија.58079/Дали има на форумов тема: купување преку интернет или слично...?
Јас мислев на тој во ШтипФуфо Галија на Водњанска повторно работи.