Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Сретнал некој Cooking spay во Скопје да се продава негде ?

Сретнал некој Cocking spay во Скопје да се продава негде ?
Да не мислиш на Cooking Spray? Јас не го препорачувам пошто тоа чудо е пуно со хемикалии. У секој случај можеш да земеш распрснувач и да го наполниш со масло за јадење.
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 15:29 ---
Дополна еве како се прави домашен спреј

Да не мислиш на Cooking Spray? Јас не го препорачувам пошто тоа чудо е пуно со хемикалии. У секој случај можеш да земеш распрснувач и да го наполниш со масло за јадење.
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 15:29 ---
Дополна еве како се прави домашен спреј

Да на тоа мислев , грешка у спелување .

Некој да не има идеа кај можам да најдам плишана овца онлајн да ја порачам? Така со поприлична големина! Гуглав и гуглав ама не ми фати ништо око! Озбилна е работава :)

Некој да не има идеа кај можам да најдам плишана овца онлајн да ја порачам? Така со поприлична големина! Гуглав и гуглав ама не ми фати ништо око! Озбилна е работава :)
Имаше во Jumbo, околу 50-60cm дијаметар, ако ти врши работа...

дечки знаете ли каде можам да најдам маички со U2 и David Bowie? ги има во новата колекција на springfield ама по 1300 -_- :(
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 14:17 ---
дечки знаете ли каде можам да најдам маички со U2 и David Bowie? ги има во новата колекција на springfield ама по 1300 -_- :(

--- надополнето: 30 јануари 2014 во 14:17 ---

Незнам дали ќе ти помогне ама јас си порачувам од тука маички ( иако не од u2 ... ). Пробај може ќе најдеш :)
http://www.stylinonline.com
http://www.snorgtees.com

П.С. Квалитетот е добар :)

Каде може да најдам HDD Enclosure (како се вика на мкд незнам). Значи го ставам хард дискот од лаптоп внатре се убаво го приклучуваш, и работи како екстерен хард диск.
еве еден пример како изгледа:
416983602_311.jpg

Каде може да најдам HDD Enclosure (како се вика на мкд незнам). Значи го ставам хард дискот од лаптоп внатре се убаво го приклучуваш, и работи како екстерен хард диск.
еве еден пример како изгледа:
416983602_311.jpg

Провери во IT маркетите низ Скопје..

Ај да прашам ... дајте ми добри продавници за справи за вежбање ... да земам статичен велосипед или орбитрек до 5 илјади,со сила 7к... Бев Техномаркет ... недобри ...

Во Флекс има добри справи. Еве статичен велосипед.

А можеш да побараш и во овие продавници за фитнес опрема.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 16:28 ---
Каде да најдам завеси?

Голем избор на завеси има во Жана Комерц.

Ако бараш нешто фенси провери ги Култ Дизајн Груп и Витрина.

Во Тетово завеси може да најдеш во Ројал Текс.

Сакам да прашам, пошто сакам да купам Орбитрек и сега се мислам дали да купам Платинум или Елит, незнам кој е подобра опција па се надевам ќе ми помогнете да се одлучам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom