Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во Скопјево, принтаат со узб?
Некоја книжарница, нешто... :)
Речиси во секоја книжара....., додека бев во Скопје најдобро принтаат во Тримакс :)

Каде може да најдам ваква греалка? Итно ми е. Доколку некој продава или знае каде се продава нека ме контактира.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 20:33 ---
Каде може да најдам ваква греалка? Итно ми е. Доколку некој продава или знае каде се продава нека ме контактира.

Кај може да се купат бироа за компјутер, ама онака посолидни за дома, не канцелариски?

Фала

Кај може да се купат бироа за компјутер, ама онака посолидни за дома, не канцелариски?

Фала
Побарај во Мебел Ви, Јуск и сличните такви останати :)

кај се наоѓа Екс Шоп? преместен е или затворен?

и, освен овој и Дроп Ин, има ли некои други скејт шоп-ои или само овие 2 се? Работи ли уште тој у Бисер горе по скалите?

кај има така пошироки фармерки...прееска бев у Дроп Ин све тесни некои, скејт шоп а тесни/обични фармерки, wtf

Препорака за хемиско чистење на фармерки од боја за метал..
Дали имате искуство може ли да се исчисти или со што или каде..

Кај можам да најдам електронско пикадо? Само да не е играчка од 500 денари, нешто со солиден квалитет :D

По можност во Битола и околината...

некој да не знае кај може да се најде лед диско сијалица?

images
- ај некој ако знае каде можам да најдам ваква маска низ Македонијава?

Кај можам да најдам колор шампони или прелив за коса во сина и зелена боја, наливни или во туба? Било каде во Прилеп, Битола или Скопје? Вака изгледаат тие: $T2eC16V,!zEE9s3!Y(+lBQgEbGSyng~~60_35.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom