Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
кај може да најдам тенок кедер??? Прашав во Хубо маркет,нема никаде.
Trim_Neo_Mini_Item_ebay.jpg

Дечки да ве прашам нешто, во четвртокот положив за возачка . Сега каде треба да идам за да ја извадам возачката ? Ми кажаа дека треба прво до АМСМ да одам да си ги земам документите и со нив во пасошко одделение, ама незнам колку е точно ова.

Дајте ми некои линкови од интересни страници на ФБ кој објавуваат спортски слики, гифови и слично. Благодарам :)

Дечки да ве прашам нешто, во четвртокот положив за возачка . Сега каде треба да идам за да ја извадам возачката ? Ми кажаа дека треба прво до АМСМ да одам да си ги земам документите и со нив во пасошко одделение, ама незнам колку е точно ова.
мислам дека само треба да се јавиш и закажеш термин за сликање, се ти е таму. Од Амсм само потврда ако сакаш да возиш со неа.

Има, баш видов пред 2 недели. Ја стаив на глава и праев кругови низ џамбото. 200 денари максимум.

Кај се наоѓаат точно,јас пред некое време барав и имаше само маски од Врисок.
Добра е маската,да не е како од Врисок маските,како гумени и со црно платно ?

Кај се наоѓаат точно,јас пред некое време барав и имаше само маски од Врисок.
Добра е маската,да не е како од Врисок маските,како гумени и со црно платно ?
Мислам дека како од Врисок беа, сум заборавил пред месец дена беше, нз дали има уште. Ги нема многу, али ваљда праат resupply.

Jaви се и закажи на 192 92 ке ти одредат термин и ке ти кажат у која соба треба да се сликаш идеш пополнуваш барање, плаќаш уплатници по редовна постапка се на се тие околу 800 денари а по брза 1200 редовна се чека од 7-10 работни дена , брза 3-4 максимум
Иначе со уверението од АМСМ нетие дозволено да управуваш со моторно возило се до вадење на возачка дозвола така да е бескорисно

Ме интересира каде можам да најдам убав шпил карти за трикови и која цена би бил ?

Мислам дека како од Врисок беа, сум заборавил пред месец дена беше, нз дали има уште. Ги нема многу, али ваљда праат resupply.

ќе идам деновиве да разгледам убаво,пошо првиот пат кога бев на поминување бев и не разгледав убаво.Ама ако се како од Врисок гумени,тури им пепел,не зимам...

Здраво.
Сакам да прашам дали некој знае некоја агенција за недвижности која може да посредува за продажба на плац во Демир Капија?
Прашував неколку скопски агенции и ми рекоа дека за во Демир Капија они не би можеле бла бла бла.

Некој да посочи кај може да купам убава зимска машка капа . Да не биде од оние шотските , пола уво што го покриваат :гомце: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom