- Член од
- 21 октомври 2009
- Мислења
- 1.534
- Поени од реакции
- 2.418
знаме со чегевара?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 77073
Некој да продава ваква тастатура?...испраавна, неисправна, нова, стара, не е битно
Имам нова во кутија.А што ќе ти е баш таква. Може замена или нешто друго за комј.
Каде има што фарбаат облека ? Имам тренерки и шушкавец испрљан да ми префарбаат во друга боја ?
Цена отприлика?

Што сакаш да ти сплетат? И за колку време?Каде можам да најдам или дали некој знае жена што плете по порачка ???

Што сакаш да ти сплетат? И за колку време?
а за време не е проблем (освен да не чекам 1 година за несто едноставно) 
Ако ти е за шал или капа, после нова година ќе имам повеќе време, па за десет дена до две недели најмногу јас би ти сплетила. А ако сакаш за нешто повеќе, ќе треба да прашам некој друг, не се нафаќам на толку големи проекти јас лично. Пиши ми пп.Многу работиа за време не е проблем (освен да не чекам 1 година за несто едноставно)
![]()
Ако ти е за шал или капа, после нова година ќе имам повеќе време, па за десет дена до две недели најмногу јас би ти сплетила. А ако сакаш за нешто повеќе, ќе треба да прашам некој друг, не се нафаќам на толку големи проекти јас лично. Пиши ми пп.
a ako ima neso poveke ke te baram u PP...
Nema potreba sega za sega pp zaso za sal i kapa e,taka da posle nova ke te baram ko so vikasАко ти е за шал или капа, после нова година ќе имам повеќе време, па за десет дена до две недели најмногу јас би ти сплетила. А ако сакаш за нешто повеќе, ќе треба да прашам некој друг, не се нафаќам на толку големи проекти јас лично. Пиши ми пп.
a ako ima neso plus u pp ke piseme ...