Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ми спомна на бензинскиве имало, не се обидов на сите но на неколку што прашав немаат
zippo_fluid.jpg

Некој ми спомна на бензинскиве имало, не се обидов на сите но на неколку што прашав немаат
zippo_fluid.jpg
баш такво (оргинално зипо) нема. а и ако најдеш некаде, гооооолема е веројатноста дека е фалш
така да, по бензинските има друг бензин, ...... поточно два вида во окта бензинските, и јас го користам БЕЛИОТ. одлична, квалитетна замена за оргиналниот зипо бензин

баш такво (оргинално зипо) нема. а и ако најдеш некаде, гооооолема е веројатноста дека е фалш
така да, по бензинските има друг бензин, ...... поточно два вида во окта бензинските, и јас го користам БЕЛИОТ. одлична, квалитетна замена за оргиналниот зипо бензин

Фала на инфо, видов на групер комплет еве ѕирни, ама не ми треба zippo, имам. Чим се подигнуваат од просториите на групер значи ги носат од негде, не се од кај нас...

Како се движат цените?
600 или 700 мислам за било каква маица со било каква слика. И тоа они ти даваат маица, башка квалитетна бајаги.

072-653-573 - Еве ти бројче од таму ако сакаш директно да збориш со дечкото што ги прави :)

Јас се извинувам скроз за офтопик,ама има ли некој појма која е девојкава?Ми се чини дека е јавна фаца,и ја ја имам гледано некаде,ама страшно ме интересира која е,for science. :D
Ако некој знае,частам по желба.
rsz_419690_475197972544683_568070078_n.jpg

Јас се извинувам скроз за офтопик,ама има ли некој појма која е девојкава?Ми се чини дека е јавна фаца,и ја ја имам гледано некаде,ама страшно ме интересира која е,for science. :D
Прегледај го приврзокот 74733

ПП
Се исплаши кога виде кој те цитира, а ? :D
Знаеш дека неможеш да го избегнеш частењето :D

Цени за изработка на карикатури на хартија(цртани) ?Сум заборавил како се движат цените во Рамстор, или ако знаете некое друго добро место и ако знаете цени со и без рамка? :) Тенкју :)

Цени за изработка на карикатури на хартија(цртани) ?Сум заборавил како се движат цените во Рамстор, или ако знаете некое друго добро место и ако знаете цени со и без рамка? :) Тенкју :)
Двајцата типци што се доле (еден до друг работат иста работа, fuck logic) земаат 300 од карактер :)

Тука

zdravo,mene me interesira dali ima hobby shop nekade vo skopjevo.
kako shop za RC koli i takvi raboti,baram lubrikant sto ne e baziran na gasolin,bidejki e koroziven na plastika(kako vazelin) ama tesko se naogjaat.
slusnav deka u hobby shop se naogjalo

Знаете каде се продаваат асални топлинки/домашни папучи? :)

Каде можам да најдам јаже за ZIPPO.
Имаше едно време на битпазар по тезгине ама сега кога барав ко за беља не најдов :D

Каде можам да најдам јаже за ZIPPO.
Имаше едно време на битпазар по тезгине ама сега кога барав ко за беља не најдов :D
јаже? да не мислиш на фитил? во веро џамбо има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom