Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, знае некој каде има билна аптека во Скопје?
Онаа што е кај Кјуби осигурување е затворена поради реновирање.

Edno vreme imase kaj glavnata posta Mateja,ama sega neznam,posto ona pocina.....

Дечки, знае некој каде има билна аптека во Скопје?
Онаа што е кај Кјуби осигурување е затворена поради реновирање.
Мислам дека нема друга билна аптека у Скопје. Фати на некоја планина прошетај, ќе најдиш се што ти треба таму. :)

Ми треба Сомбреро итноооо !!! Ако некој знае ве молам нека пише. За тие што не знаат што е Сомбреро/Sombrero:

Sombreros.JPG

8394sombrero.jpg

- Значи овие големиве мексикански капи што се, поготово на цртани често ко што ги претсавуваат мексиканците. Ми треба за денеска за поклон за роденден па ако некој знае одма нека врати, ептен е итно :)

Побарај во Бриколаж, Електрометал и има една придавница на Бит Пазар (таа што е до Стружанка) :)

у теранова завчера видов ...... 400 ден мислам дека беше

Кај може да се најдат коцки за јамб комплет со табели,кутија за коцките?
И нема во џамбо и веро маркетот.

Кај може да се најдат коцки за јамб комплет со табели,кутија за коцките?
И нема во џамбо и веро маркетот.
Види у Сева, на рекорд се наоѓа, кај Стопанска банка, во близина на куќата на Мајка Тереза.

коцки на пазар, а за табели, .... напрај си во ексел

Ме занима дали постои камера што се монтира наместо шпиунката што стои на вратата.И дали таа камера може да снима.Ако има која е цената ...

Прилично офтопик прашање, но дали може да ми кажете најбрз начин за симнување МП3-ки? Значи не зборувам Јутуб downloader или нешто слично, зборувам да е нешто како one-click download и да можам во исто време да симињам неограничен број на песни? (Освен limewire/bearshare/imesh)? Некој друг начин?

Прилично офтопик прашање, но дали може да ми кажете најбрз начин за симнување МП3-ки? Значи не зборувам Јутуб downloader или нешто слично, зборувам да е нешто како one-click download и да можам во исто време да симињам неограничен број на песни? (Освен limewire/bearshare/imesh)? Некој друг начин?

Неможам да ти пратам порака :(
Пиши ми ти ПП

Да не знаете кај може да најдам вакви пластични ќеси?
TBLC-XX1005864_2.jpg
sell_high_quality_vacuum_plastic_mattress_storage_bag.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom