Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
дали некој има видено да се продаваат вакви патики во Скопје ?
1091331.jpg
6405717020m1_exlg.jpg
Во ГТЦ има продавница на Пума и ги видов пред неполн месец, Продавницата гледа кон жена парк во редот на енци менци, громби...
Исто така патики Пума има и во Сити мол на втор спрат, мислам дека е до Офис плус ама не сум сигурна и таму ги видов истите.

Нешто слично на оваа пролетна јакна каде можам да најдам во Скопје? Бојата да биде таа. Ја има во Спрингфилд, ама не ми се даваат 5000 денари :confused:
359d89k.jpg

Незнам каде да прашам,па ајде овде, да не отварам цела тема за џабе...

Сеа незнам како беше точно името ама нешто Мекји Баба или така нешто беше некое потешко име, стадион во тетово, точно да ми каже некој како се вика и кој клуб игра таму еден на Д беше...

Незнам каде да прашам,па ајде овде, да не отварам цела тема за џабе...

Сеа незнам како беше точно името ама нешто Мекји Баба или така нешто беше некое потешко име, стадион во тетово, точно да ми каже некој како се вика и кој клуб игра таму еден на Д беше...
Тој е Драган....Даравелски.....

Кај можам да најдам еден приклучок на кабел на Спидпорт W503V за телефон што се поврзува со сплитерот(зелениот кабел>приклучок>сплитер).

Ми треба некоја страна на која има текст за жени математичари,било какви информации. Никако неможам да најдам,случајно ако некој може да ми помогне ќе бидам премногу благодарен.

Ми треба некоја страна на која има текст за жени математичари,било какви информации. Никако неможам да најдам,случајно ако некој може да ми помогне ќе бидам премногу благодарен.
Ах, чудата на Google! 2,440,000 резултати.

LUGJE IMA LI NEKOJ STO ZANE KADE MOZE DA NABAVAM ILI DA SE KUPI VO SKOPJE KALIUM NITRAT ? mnogu mi e potreben
--- надополнето: 20 април 2013 во 20:23 ---
LUGJE IMA LI NEKOJ STO ZANE KADE MOZE DA NABAVAM ILI DA SE KUPI VO SKOPJE KALIUM NITRAT ? mnogu mi e potreben

weekend-bag-new_low-res.jpgМи треба ваков материјал баш као што се прерамките на чантата ..
Пред некој ден отидов кај чантар и ми побара некои 50 евра за 5 метри, значи 600 денари за метро..
Само го испулив и си заминав !

Дали некој знај како се вика материјалов па да мошам да барам ..
Фала однапред !

--- надополнето: 20 април 2013 во 20:23 ---
Петарди ќе правиш? :icon_lol:

Ах, чудата на Google! 2,440,000 резулта
е ај најди де
--- надополнето: 21 април 2013 во 01:49 ---
е ај најди де
--- надополнето: 21 април 2013 во 01:56 ---
е ај најди де

--- надополнето: 21 април 2013 во 01:49 ---

--- надополнето: 21 април 2013 во 01:56 ---
Ај не можеш уште еднаш да ме цитираш? Ти дадов линк како да најдеш, кликни три-четири пати и прочитај нешто.

Нешто слично на оваа пролетна јакна каде можам да најдам во Скопје? Бојата да биде таа. Ја има во Спрингфилд, ама не ми се даваат 5000 денари :confused:
359d89k.jpg
Имаше слична во Евроазија,3000 денари ама немаше големи броеви.

интернет кафе што работи во недела каде што ќе можам да испринтам нешто?!?

нешто ме зеза принтеров :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom