Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може некој да ме оправи.....

Каде точно е Мечкуевска куќа?

8678156ebad54996b8c9a0a.png

Соред името на улицата на која се води, знам одприлика дека е тука.

Но би сакал да знам точно каде е за да не лутам...

Ае помагајте сеа..

Dali ce moze nekoj da mi objasni kako odi postapkata za poracka preku eBay itno mi treba posto tamu stoi "sale ends in 3 days" za produktot sto mi e potreben.Mozebi postot ne e za tuka no neznaev kade na drugo mesto da pisam.

дали некој има видено да се продаваат вакви патики во Скопје ?
1091331.jpg
6405717020m1_exlg.jpg

За пума не, ама фушерски вакви имам видено на пазар :D :D

Кој автобус иде од Рекорд или Соборна до салата Борис Трајковски?19?

ИТНО ми требаат пинг понг топчиња во боја.
Поточно бело,црвено,зелено,плаво,црно. Дали има во Џамбо? Немора баш пинг понг туку било какви топчиња со толкава големина. Или пак од оние гумени топчиња што скокаат. Некој да не знае кај има? Небитно кој дел од Скопје.
Фала однапред.

Кој автобус иде од Рекорд или Соборна до салата Борис Трајковски?19?
19 не иде на рекорд, лево врти кај поштата.. Али од кај соборна можеш 19, 15.. Ќе се симнеш кај бензиската на Илинденска

Од соборна 18ка и 21А одма карши Борис салата застануваат.
18ка не ни има на страницата на ЈСП,а и досега не сум спретнал таков број а 21А е премногу ретка,така да ќе фаќам или 15 или 19.Фала
--- надополнето: 19 април 2013 во 00:19 ---
18ка не ни има на страницата на ЈСП,а и досега не сум спретнал таков број а 21А е премногу ретка,така да ќе фаќам или 15 или 19.Фала
Edit:Имало,во приградски населби,не сум ја видел,ама и таа е доста ретка..

Каде да се најдат солидни патики за трчење,денес бев во sport vision у city mall и немаше број скоро од сите кој влегуваа у рамки на буџетот мој (3-4 000ден) се мислев да идам во СЦ борис аутлетот што е, вреди да се оди ?

Каде да се најдат солидни патики за трчење,денес бев во sport vision у city mall и немаше број скоро од сите кој влегуваа у рамки на буџетот мој (3-4 000ден) се мислев да идам во СЦ борис аутлетот што е, вреди да се оди ?
Тоа ти е прашање на среќа, може ќе најдеш може нема. Секако вреди да се пробаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom