Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се најдобри пет-шопови во Скопјево? И локација нормално. Фала.

вака земав на месечно плаќање тезги на зелен пазар и ќе продавам зеленчук (имам дома мојте работат садат и нешто што немам ќе прикупувам) кажете нешто колку добивка би имал,добри лоши работи околу тезга од што да се плашам од што да се радувам хехе ?????

абе, има некаде низ Скопјево место каде има добар избор на пирсови, менѓуши и такви ствари, значи не зборам за ова бижутерииве скапани никакви, некое профи место

мене нешто у овој стил ми треба

12460_1155061519007_975840_n.jpg

466712094_901033836.jpg

Имав слични на овие од вторава слика, поголеми беа, од Newyorker ги земав али немаат веќе, ова пред 2 години, барав пред некој месец, тиња.

п.с. Ми рекоа дека можно е у Инфлуенс да има, само никако да се нафатам да отидам до таму, нејсе, ако некој има предлог слободно нека каже. ае.

Да не знае некој дали има paintball , сега во Скопје ? Знам имаше во луна парк ама колку што знам затворен е,имаше во кисела вода во старото кино ама никако неможам да најдам број. Ако знае некој број многу ќе ми помогне :)

има во драчево сега отворија нов

Ми рекоа на стоматолог дека треба да земам четка за заби со тврди или потврди влакна за остранување на талогот(чај кафе итн) Па сакав да се консултирам со некој од тука да ми препорача каква да земам и каде и нормално од која сте најмногу задоволни :)

вака земав на месечно плаќање тезги на зелен пазар и ќе продавам зеленчук (имам дома мојте работат садат и нешто што немам ќе прикупувам) кажете нешто колку добивка би имал,добри лоши работи околу тезга од што да се плашам од што да се радувам хехе ?????
Кажи ти шо ќе продаваш точно па да ти напраиме промет :pipi:

Незнам дали е за тука, али знае некој од колку до колку саат е времето за посета во Воена Болница? Зашто ми кажуваат дека ептен било строго и дека не пуштале да се влезе кога сакаш, освен за време на посета.

Каде во Скопје можам да ги најдам оние марамчиња што се ставаат на горниот џеб од сако бидејќи не ги знам продавниците во Ск ???:)

Каде во Скопје можам да ги најдам оние марамчиња што се ставаат на горниот џеб од сако бидејќи не ги знам продавниците во Ск ???:)
Провери во евроазија (ГТЦ 2 кат) тие имаат аксесоари за одела (брошови, украсни копчиња... претпоставувам и тоа имаат)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom