Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе,ај ако може малку помош.Сакам на патикиве да си ставам зелени врвки!Сериозно.Можеби малку звучи безврска но дали би знаел некој каде можам да најдам.Видел ли некој некаде

Ми требаат како на сликава,одприлика таа ширина.

http://www.thewhoconverse.com/images/Converse/Converse the who 1121 (9).jpg
Во сити мол имаше. Е сеа дали беше во Њу Јоркер или во Бершка не ми текнува никако. Една од тие две беше, имаше во разни бои. Ако си блиску намини во двете, нема да утнеш. :)

Ми треба мелем за кожа од Doctor's.Знае некој од каде може да земам?
Мелемот од невен на Doctor's го има во аптеките на Зегин, чини околу 170 денари. Имам купувано нивни производи и во другите аптеки, така што не би требало да биде проблем да го најдеш.

Каде во Скопје можам да најдам еластични гуми за вежбање?
Нешто налик на ова:
Resistance-Tube-Latex-tube-Exercise-Tube-HS-5TD-.jpg

А каде да барам друже?
Еве тука(цената е троа поголема него што ја лупнав прееска), тука(нема на сајтот ама провери во продавница или на телефон јави се) и знам на уште едно место гледав ама не ми текнува што и како беше со линк да ти пуштам.

П.С. Во ГТЦ најгоре негде имаше продавница за планинарска опрема, сигурно и таму може да најдеш.

Во сити мол имаше. Е сеа дали беше во Њу Јоркер или во Бершка не ми текнува никако. Една од тие две беше, имаше во разни бои. Ако си блиску намини во двете, нема да утнеш. :)

Во ред!Фала ти...Веќе земав едни од зелен пазар.Не се лоши.Малку формата не ми се допаѓа,ама ќе тераат за сега.Во меѓувреме ќе поминам некојпат и до ситимол,па ќе проверам во овие продавници...

за не знае некој каде би можело да се продаваат постери или некој да принта ?

Каде во Скопјево може да се најде футрола за nexus 7? Во амц, сет и анхоч не најдов.

Каде може да најдам од тие големите бокали за вода за тие автоматите за вода што ги има по фирмиве .Значи апаратот го имаме ми треба да најдам од тоа големиот галон со вода каде има да се купи? :)

Каде може да најдам од тие големите бокали за вода за тие автоматите за вода што ги има по фирмиве .Значи апаратот го имаме ми треба да најдам од тоа големиот галон со вода каде има да се купи? :)
Можеш да ја купиш боцата од тие што носат вода. ~400 ден. боцата + ~200 ден водата.

Можеш да ја купиш боцата од тие што носат вода. ~400 ден. боцата + ~200 ден водата.

А кој носи вода?Еден другар прашал кај едни они му рекле само за фирми носат.За по дома не носеле :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom