Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да знај да ми кажи кај е Управата за јавни приходи - Генерална дирекција Скопје? бул. Кузман Јосифовски - Питу бр. 1 (Комплекс Банки) ??? Ве молам![]()
Продавница за приврзоци за клуч?
Зимзелено дрво кое расте од 30-45 метри познато по своите гранки кои наликуваат на еден вид стебла ...широки од 1ипол до 2 метри ...прв пат слушам за вакво нешто![]()
Си ја читал книгата "Селестинско пророштво"? Ако си ја читал,тогаш те разбирам потполно зошто сакаш да набавиш ѓердан со кедровина,инаку тоа е стар пагански накит кој нашироко се користел во прастара друидска Русија,тие верувале во моќта на дрвјата и сметале дека природата и Бог се едно те исто,прекрасно,зарем не?Здраво. Дали некој знае од каде може да купам онлајн ѓердан од кедрово дрво? (се изнапишав по странски форуми ама таму никаков одговор).
Фала однапред![]()
Последен пат кога бев беше на спрат во Трговскиот центар „ Буњаковец „Некој да не знае каде се наоѓа службата на службен весник за пријава на изгубени документи.
секаде ги има овие и во чаршија ама брендирани се![]()
Кај можам да најдам ваква чанта? Значи, не сакам да пишува Адидас на неа, не мора ништо да пишува, дизајнот ми е ептен срцкаст. И која цена ја има?