Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам куфер од 20 кг што се заклучува со катанчиња? (Колку надворешни прегради толку клучеви.)

stock-photo-padlock-with-figures-in-modern-suitcase-close-up-60660829.jpg

Каде во Скопјево можам да најдам убави машки паричници? Да препорачате некое место да не шетам од еден бутик у друг... значи класични така, кожни, со не премногу прегради на нив...

Каде можам да најдам во Скопје вакви значки со различни дизајни?
25mm%20Badges%20Mixed.jpg

видов во рамстор спроти "Божиновски часовници" една тезга шо има со приврзоци, ама немаше :unsure:

Каде можам да најдам куфер од 20 кг што се заклучува со катанчиња? (Колку надворешни прегради толку клучеви.)

stock-photo-padlock-with-figures-in-modern-suitcase-close-up-60660829.jpg
Рамстор имаш , Веро и во кинеските продавници
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 22:04 ---
Каде во Скопје има матична служба? (близу до Партизанска, Карпош 1/2/3, Центар) ?
На Илинденска пред Генерал Штаб е Матичното во Скопје

Каде можам да најдам во Скопје вакви значки со различни дизајни?
25mm%20Badges%20Mixed.jpg

видов во рамстор спроти "Божиновски часовници" една тезга шо има со приврзоци, ама немаше :unsure:

Во Југотон имаше порано, сега не знам..

Потребен ми е простор (куќа, стан) за 2 ноќи (за нова година). Било каде во Скопје освен Сарај, Чаир, Бутел и останатите населени места од тој тип.Познавате ли некој што издава простор што ќе собере 70 луѓе?

убава густа елка немора да е висока многу ?
Спроти мек доналдс во центар, во уличката кај што стојат таксистите - првата продавница/џиџимиџарница до туристичка агенција фибула травел. Убави елки имаат и квалитетни ;)
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 10:57 ---
Каде во Скопјево можам да најдам убави машки паричници? Да препорачате некое место да не шетам од еден бутик у друг... значи класични така, кожни, со не премногу прегради на нив...
Во т.ц Бисер - Софи бижутерија втор кат, позади Хепенинг бутикот имаат убави, кожни и квалитетни машки паричници, а исто така и во Горица трејд во Бисер/Г.Т.Ц :pipi:

Има во ГТЦ, на втори или трети спрат мислам дека беше. Од страната на Еуроазиа. Јас купив пред 2 години и сеуште го користам. Топ е. Gioss купив јас. Најдобра марка за паричници ти е моментално на нашиов пазар.

Каде на Интернетов би можело да најдам некои стварно добри слики од Скопје? Ми требаат за еден проект.
Досега најдов нешто ситно, на ФБ и слично, ама не е тоа... Супер би било ако знае некој :)

Каде на Интернетов би можело да најдам некои стварно добри слики од Скопје? Ми требаат за еден проект.
Досега најдов нешто ситно, на ФБ и слично, ама не е тоа... Супер би било ако знае некој :)
не знам дали ќе ти одговараат
http://forum.kajgana.com/threads/Старо-Скопје.54666/

Одлични слики има овде ама мене баш обратно ми требаа, слики онака уметнички, пејсажни од денешно Скопје и плус од овие новиве ствари во градов.
Фала во секој случај, ако најдеш нешто друго кажи нормално :)

Одлични слики има овде ама мене баш обратно ми требаа, слики онака уметнички, пејсажни од денешно Скопје и плус од овие новиве ствари во градов.
Фала во секој случај, ако најдеш нешто друго кажи нормално :)
Друже апаратот или телефонот во рака и прошетај низ Скопје :) ако не си од Скопје ете причина да оставиш некој денар за нашето Скопје

Има во ГТЦ, на втори или трети спрат мислам дека беше. Од страната на Еуроазиа. Јас купив пред 2 години и сеуште го користам. Топ е. Gioss купив јас. Најдобра марка за паричници ти е моментално на нашиов пазар.

Како се вика бутикот брат (ако ти текнува) , да тркнам да го најдам? На ист кат е со Еуроазиа, и на иста страна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom