Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај можам да најдам онакво мониторче за у кола, ко шо има у некои таксиња, и ако знае некој да ми каже како функционира, и која цена е. :)

Барам некој што има домашна продукција,некој што работи со музика (пишете во инбокс)

kade moze tatkomi koj e 59 godisen da najde rabota vo bitola od oblasta gradeznistvo(majstor e)samo ne za stenton gradba

Знам дека сеуште не е сезона, но јас да прашам.

Ќе може ли некој да ми каже каде можам да најдам добар машки капут, а воедно и цената да биде прифатлива ?

Благодарам однапред.

http://www.amazon.com/SANOXY-3-5mm-Stereo-Coupler-Female/dp/B000I963FE
да не барал некој по пазарчињава ваков
женски-женски стерео конектор 3.5 мм
дали има, глеав по продавнициве како Риверсофт имаат само машки-женски од 3.5 мм

каде можам да најдам глина каде се продава ми треба и колку е цената мислам ако знајте :)

Знам дека сеуште не е сезона, но јас да прашам.

Ќе може ли некој да ми каже каде можам да најдам добар машки капут, а воедно и цената да биде прифатлива ?

Благодарам однапред.
Брат ми лани си купи од лептокарија, околу 3 000 денари. Само мислам дека уште е рано за капути, само во Зара во молов имаше донесено, ама немаше еден под 10 000.

Некој да знае каде можам да ги најдам Загор стриповите на македонски,ама не овие новите туку тие првите Загор што беа на Мегапрес 33?

Стар клуч?:)
sterling-silver-charms-old-fashioned-key-charm.jpg

Не мора да е баш ваков :)
Во било која продавница за оков. Има две кај Фонтана, едната е позади на Димитрије Туцовиќ (улицата кај Костарика пицеријата), другата е во уличката зад нејзе.

Каде чистат ласерски леќи или сервисираат Lg двд плеери? Само да не е Видеодата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom