Дај пофали се, кој модел што какоИзгледа ќе земам од таа кај семафорите. Прееска ги прошетав скоро сите. И најдобриот беше во продавницата кај парк (кај семафорите).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај пофали се, кој модел што какоИзгледа ќе земам од таа кај семафорите. Прееска ги прошетав скоро сите. И најдобриот беше во продавницата кај парк (кај семафорите).
Дај пофали се, кој модел што како![]()
Имам бројче на ВИП на кредит и немав ставено кредит којзнае од кога и ми го изгасија бројот. Знае некој колку треба кредит да ставам за да ми го вратат бројчето или нешто друго треба да направам?
МВР-оддел за матична книга на венчани.Дечки не знаев каде да го сместам на друго место оваа прашање.
Каде можам да проверам дали некој е регистриран, дали е во брак ?
Ако со се испорака те фати повеќе од 45 евра ќе треба да платиш царина и данок. Со извод од кредитната ќе докажеш колку точно е платено.Да ве прашам нешто.
http://www.prodirectsoccer.com/Prod...occer-Cleats-Prime-BlueWhiteEnergy-41148.aspx
Ако ги нарачам патиките, ќе треба да платам нешто царина етц?
Зависи како ке им прдне, може да не ти бараат а може и пр. 2000 да ти бараат.Да ве прашам нешто.
http://www.prodirectsoccer.com/Prod...occer-Cleats-Prime-BlueWhiteEnergy-41148.aspx
Ако ги нарачам патиките, ќе треба да платам нешто царина етц?
Во Идризово најблискукаде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.![]()
Јас најсериозно прашав кој знае и за инф. нее затворска друзе него е русиан нави маицаВо Идризово најблиску![]()
каде мозам да најдам ваков дезен ама да е со кратки ракави има ли некаде у Ск.![]()
Фала ти ај ке побарам кај соборнаако ти е за да се правиш фраер со демек руска нејви маица (на V изглед, и со кратки ракави) види побарај во една продавница сместена покрај раскрсницата меѓу Илиденска и Климент Охридски кај влада. Неможеш да промашиш наспроти Жито Леб. Таа е за демек воена облека и слични работи, имаше еден другар купено таква од таму мислам...
Ако го сакаш дезенов за онака кежуал облека види во Теранова во СитиГалери има иста ваква, + на В и со кратки ракави, 700 денари BTW овие два модели не се исти меѓусебе затовака ти кажав... се надевам дека помогнав