Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во план сум следниве 2-3 дена да купувам точак. Да ми препорачате некоја продавница?

Ај некој да ми каже во Скопјето кај принтаат мајчки со текстови на нив, и каде е тоа за најбрзо време?Пример одам им кажувам тоа и тоа и за 15 минути е готово :D
До студентскиот Кузман има таква работа, кај семафорите. За време немам појма, ама мислам дека е брзо.

ај уште едно прашање дали важи она правилоно да чекаш 2 години за да возиш после 22 часот за мотори?

Може некој да ми објасни кај се бараките (бараката) на Црвен Крст кај Симпо во Карпош? Треба да идам на часови за прва помош таму...

Др.-АГАН Кај црвеното правоаголниче, на ќошето на Руѓер Бошковиќ и Иван Аговски.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    198,7 KB · Прегледи: 18
Во план сум следниве 2-3 дена да купувам точак. Да ми препорачате некоја продавница?
Тука или тука имаше уште една во Дебар маало негде околу кружниот таму мислам имаат GT и Moongose.

Тука или тука имаше уште една во Дебар маало негде околу кружниот таму мислам имаат GT и Moongose.

Да не мислиш на таа кај парк пред семафорите улицата што излегуваш на Илинденска?

каде би можеле да се најдат заштитни маски за заштита од хемикалии,пестициди и облека која би се користела при употреба на овие стретства :) ...
стварно ме интересира каде се може да се најдат маски за заштита од пестициди и дали некој знае детали како и што се прави за "дезинфекција" неутрализирање на отровите кои може случајно да се најдат на нашето тело ? се нешто ми се врти дека со сапун се мие местото ..?
?

zastitna-maska-olimpus-full-face-htz-zl-007.jpg

Ќе може некој да ми каже каде можам да купам најефтина половна само бубица за слушање, таа за препишување што е.

За телото незнам,ама имам слушнато од професорка по хемија дека ако вдишеш хемикалии кои можат да му наштетат на вашето здравје но не и да ве убијат,добро би било да се напиете млеко..

Нема тука дезинфекција туку станува збор за деконтаминација и да сапун врши работа ама ако се нанесе што е можно побргу бидејќи овие хемикалии се апсорбираат и преку кожа,а зошто ти е заштитна опрема од пестициди и инсектициди кога ги правиш да бидат смртоносни само за инсекти??

Немаш потреба од Хаз-мат опрема,не паничи.

Прашај ги таму кај старите од ЈНА да не имаат нешто останато,ако не друго радизаштита користи:)

Аммм, да не знае некој каде има такви пластични вртени цевчиња за пиење, како на сликиве :pipi: И не, нема во Џамбо, проверив. Фала :)
straw-single-crazy-swirly-2740-0-1285688310000.jpg
stock-photo-swirly-drinking-straws-in-glass-vase-make-striking-abstract-in-cyan-pea-and-amethyst-colors-3222132.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom