Таа кај семафорите лево е вториот линк, таму има Мерида, Свин, Каприоло итн другата на која мислам е малце позбутана.Да не мислиш на таа кај парк пред семафорите улицата што излегуваш на Илинденска?
П.С. Ја најдов, еве ја тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа кај семафорите лево е вториот линк, таму има Мерида, Свин, Каприоло итн другата на која мислам е малце позбутана.Да не мислиш на таа кај парк пред семафорите улицата што излегуваш на Илинденска?
http://lib.store.yahoo.net/lib/yhst-33661567811920/waveboard-specs.jpg
Вакво во Македонијава кај можам да најдам?
Препорачајте некој психолог во Куманово![]()
Друже прашај во некоја земјоделска аптека или вторник и петок циганскиот пазар.Инаку деконтаминација се врши со вода и сода односно сапун бидејки сапунот е направен од сода .Ете затоа лошо направија што го укинаа часот одбрана и заштита на тој предмет ке дознаеше се за деконтаминација од било кој отровкаде би можеле да се најдат заштитни маски за заштита од хемикалии,пестициди и облека која би се користела при употреба на овие стретства...
стварно ме интересира каде се може да се најдат маски за заштита од пестициди и дали некој знае детали како и што се прави за "дезинфекција" неутрализирање на отровите кои може случајно да се најдат на нашето тело ? се нешто ми се врти дека со сапун се мие местото ..?
?
![]()
Таа кај семафорите лево е вториот линк, таму има Мерида, Свин, Каприоло итн другата на која мислам е малце позбутана.
П.С. Ја најдов, еве ја тука.
ееее од тогаш до сега колку е усовршен буљук пазарот хехехеехххеиди на буљук пазар ќе најдеш све од капата на тито па до тркала за локомотиви![]()
каде би можеле да се најдат заштитни маски за заштита од хемикалии,пестициди и облека која би се користела при употреба на овие стретства...
стварно ме интересира каде се може да се најдат маски за заштита од пестициди и дали
http://lib.store.yahoo.net/lib/yhst-33661567811920/waveboard-specs.jpg
Вакво во Македонијава кај можам да најдам?