Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ве молам за брз одговор...колку пари чини овој парфем?
Фала однапред и ве молам за одговор што е можно побрзо. :)

Кај може да преснимуваат од VHS во DVD има ли некој идеја? Да однесеш касети да ти ги префрлат на дискови?
Отиди во било кое фото студио и таму за цена околу 100 ден/час ќе ти биде пресниман видео материјалот на DVD...

Мавровка некаде гледав а и во ГТЦ Евроазија , Бершка мислам дека има :) Него мене ме заинтересираа патикиве немора да се некоја бог знае каква марка во овој фазон сакам :)

За вакви патики ќе да треба да прошеташ низ град. Имаш од Drop In нешо налик ова, едноставни црни со бел ѓон, ама незнам колку сакаш такви, покрај тоа види у New Yorker горе (макар да за квалитетот неможам да дискутирам) имаше вакви едноставни.

КАДЕ МОЖЕ ДА КУПАМ УЧИЛИШЕН ДНЕВНИК???????

Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....

vidi tobaco ,,,,
Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....

таква услуга барај во Пошта, имаат тие телефони..
ПС. ако живееш во близина на раскрсницата меѓу Рузвелтова и Орце Николов има една трафика тука можеш да обавиш телефонски повик
ППС абе види прашај низ трафики..... имаат тие обично такви телефони

75919_411366065569780_159970724042650_1219681_1943934952_n.jpg

вакви шорцеви каде може да се најдат (да не се изгор скапи) :D п.с. не мора точно ваква боја моделот е битен

Некоја фирма да продава општински карти освен Тримакс Картографија? Поточно, ми треба детална мапа за оштина Аеродром, овие во Тримакс бараат ненормална сума а за 2-3 пати употреба ми е што се вика, или пак некаде низ нетов да ги има тие на Тримакс пошто најдобри ми изгледаат некако... Барав низ нетов никој нема оставено такво нешто изгледа. Частам пиво! (y)

546099_3681909240849_1068621214_3332207_1998346112_n.jpg

Каде можам да најдам вакви бакљи/прскалки кај нас?Итно е.

Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?

Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?
Mislam deka ,,Konami'' se vika firmata i Karito e vo staklen solarnik i ima zeleno plasticno kapace.....taa e najstabilna firma i gi ima vo Vero!

Јас имам земено од Maestro фирмата и добар е. Инаку го имаш по маркетиве сигурно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom