- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отиди во било кое фото студио и таму за цена околу 100 ден/час ќе ти биде пресниман видео материјалот на DVD...Кај може да преснимуваат од VHS во DVD има ли некој идеја? Да однесеш касети да ти ги префрлат на дискови?
Мавровка некаде гледав а и во ГТЦ Евроазија , Бершка мислам дека имаНего мене ме заинтересираа патикиве немора да се некоја бог знае каква марка во овој фазон сакам
![]()
Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....
Каде има фиксен телефон каде можам да платам за повик, не телефонска говорница со картичка?
Ми треба за да закажам за возачка дозвола, не можело да се врти од мобилен, бројот бил со 0800.....
Колку се движи цената на Ајпод овде кај нас да се купи?
Mislam deka ,,Konami'' se vika firmata i Karito e vo staklen solarnik i ima zeleno plasticno kapace.....taa e najstabilna firma i gi ima vo Vero!Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?
Не дека не знам кари зачин од каде се купува, туку ме занима од кој производител е најдобар и најквалитетен...? Кога се работи за зачини ептен се плашам, поготово од вакви мешавини од различни растенија, заради алергиски реакции, труења и сл...?