Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
petok 13 maska ili nekoja vakva
51RtQbDs-WL.jpg

Јас ќе ги дизајнирам на NikeID, ама како да ми ги донесат до овде е проблемот.

Едино ако немаш некој близок во странство, кај него да му стигнат, па да ти ги препрати тебе....
--- надополнето: 26 март 2012 во 13:11 ---
petok 13 maska ili nekoja vakva

Ја со другариве лани земавме од оние обичнине у разни бои што се, сегде шо ги има, и со спреј ги напраивме бели.

Me interesira koga vo stranstvo plakas so visa kartica dali zemaat provizija I kolku fl.

Земаат до 2 евра највеќе преку пејпал :)

Dali nekoj moze da mi pomogne da najadam chisel plow, plug za rastresuvanje na zemjata na dlabocina od 60 sm. Mi treba pod itno. Mnogu vi blagodaram.

Добро вечер, ми требаат состави на француски јазик. Темите се

- J'ai reve que histoire d'une personne que j'aime
- Mes vacances d'ete quand j'etais petit

од 50 до 70 зборови.

Merci

Мислам дека сум на право место за прашањево :)) Ми треба обработка на било која песна од Гане Тодоровски, ако може некој да ми прати линк од кај да симнам :D

Празни обични цедиња најефтино во градов? Пошо ми треба поголема количина. Значи не ДВД, туку обични :)

Ако знае некој да ми даде број од тамбураши, ама да бидат квалитетни и што е можно повеќе песни да знаат за пеење и свирење. Под квалитетни исто подразбирам да бидат 3-4ца, да бидат со повеќе инструменти.

Има ли некој да продава ВИТАФОН и која цена.

Ако знае некој каде може да се најде во МК фрижидерски комори.Обично големи маркети низ Мк имаат такви како Веро,Тинекс,Кам и др. што им служат за пренос на замрзната роба.

Мегафон и колку пари е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom