Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде печатат стикери во Скопје?

Каде печатат стикери во Скопје?

На Рампа тој мини-трговскиот што е (во Кисела Вода на Првомајска), Близу салон кај што имаат. Од позади ќе се качиш, на прв спрат, има печатница, ако не се лажам бел им беше излогот, праат све. Пенкала, шољи, календари, стикери, све.

Kade mozam da najdam vo skopje ili struga maici od Igri ili mesto kade sto pravat maici so slika po tvoja zelba :). Od druga drzava preku internet so meseci treba da cekam i povece postarina se plajka nego maicata sto vredi.

Discout_Nike_tracksuit_men_top_quality_accept_paypal.jpg

Кај да најдам вакви јакни во скопје? Али не оргинал од најк. Нешто поевтино што се.(Вакви тренерки етц.)

jigsaw%20saw%20mask.jpg

Ваква маска како од кловнот од Пила може ли да се најде во Скопјево?Ако знае некој многу ќе му бидам благодарен :) :) :) :)

Кај да најдам вакви јакни во скопје? Али не оргинал од најк. Нешто поевтино што се.(Вакви тренерки етц.)
Во Европа навистина има топ тренерки неможеш да ги познаеш а и повеќето "гламурозни продавници" со сигурност тврдам дека ја имаат истата роба од таму :) Иначе исти има и во шутка компани :D
--- надополнето: 19 март 2012 во 21:33 ---
Барам да најдам за мајка ми како се вие овој турскиот филм Под сенката на врбите но некој ако знае да ми го пише да турски но да не биде од google translate бидејќи не излегува точно :) ???

Каде може во градов да се најде вакво капче ? ако знае некој нека даде инфо.
blank_army_military_cap_olive_2795_0.jpg

Шутка...:D
Kade mozam da najdam vo skopje ili struga maici od Igri ili mesto kade sto pravat maici so slika po tvoja zelba :). Od druga drzava preku internet so meseci treba da cekam i povece postarina se plajka nego maicata sto vredi.
Во секоја печатница шо печатат блузи им носиш слика на усб и блуза и ти печатат..им плаќаш си ја зимаш и завршена работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom