Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
a za sto ti trebaat?
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 19:56 ---

a za sto ti trebaat?

За да си направам custom магнети за на фрижидер, само ми треба самиот магнет, иначе си имам направено тоа што сакам да биде :) Имаш информација кај да најдам?

За да си направам custom магнети за на фрижидер, само ми треба самиот магнет, иначе си имам направено тоа што сакам да биде :) Имаш информација кај да најдам?
Mislam deka imam videno na zeleno pazarce, ne sum sigurna kade, ama mislam deka po tezgite ke najdes.

Знае некој каде можам да купам телескоп? и квалитетен да биде..

Кај можам да најдам празни лименки од 0.33 или 0.5л ? Потребна ми е поголема количина.

Се разбира, неизвиткани/згужвани туку во правилна форма, само празни.

nonwoven_rain_coat_protective_clothes.jpg

Нешто вакво за по дожд? Појма неам како се вика... :)

дај бе нека се смилува некој да ми каже кај да најдам шолја од нескафе :) се утепав од барање, ќе збеснам :cautious:

Кај можам да најдам празни лименки од 0.33 или 0.5л ? Потребна ми е поголема количина.

Се разбира, неизвиткани/згужвани туку во правилна форма, само празни.
Во СКОПСКА ПИВАРА мора да има , е сега дали ги продаваат тоа незнам.Отиди прашај ако ти е итно

дај бе нека се смилува некој да ми каже кај да најдам шолја од нескафе :) се утепав од барање, ќе збеснам :cautious:
Aман, во Рамстор имаат промоција на нескафе голд 200 гр со гратис црна убава шоља или ако не те мрзи иди до кај пластичарите :)

Aман, во Рамстор имаат промоција на нескафе голд 200 гр со гратис црна убава шоља или ако не те мрзи иди до кај пластичарите :)
и кај нив бев и не најдов xD ај утре ќе одам накај рамстор па ќе видам

Да не знае некој каде има да се купи во Скопје кимоно за Џудо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom