shutrak
opsenar
teshko deka ke najdesh., tuku kaj elektricharive shto rasturaat elektromotori ., ili pomali magneti od detskite igrachki.,... ili beverli hils ., elektronicharskata prodavnicaМагнети кај можам да купам?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
teshko deka ke najdesh., tuku kaj elektricharive shto rasturaat elektromotori ., ili pomali magneti od detskite igrachki.,... ili beverli hils ., elektronicharskata prodavnicaМагнети кај можам да купам?![]()
a za sto ti trebaat?Магнети кај можам да купам?![]()
a za sto ti trebaat?Магнети кај можам да купам?![]()
a za sto ti trebaat?
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 19:56 ---
a za sto ti trebaat?
Mislam deka imam videno na zeleno pazarce, ne sum sigurna kade, ama mislam deka po tezgite ke najdes.За да си направам custom магнети за на фрижидер, само ми треба самиот магнет, иначе си имам направено тоа што сакам да бидеИмаш информација кај да најдам?
Знае некој каде можам да купам телескоп? и квалитетен да биде..
Кабаница, имаш во Про Спорт во ГТЦ![]()
Нешто вакво за по дожд? Појма неам како се вика...![]()
Во СКОПСКА ПИВАРА мора да има , е сега дали ги продаваат тоа незнам.Отиди прашај ако ти е итноКај можам да најдам празни лименки од 0.33 или 0.5л ? Потребна ми е поголема количина.
Се разбира, неизвиткани/згужвани туку во правилна форма, само празни.
Aман, во Рамстор имаат промоција на нескафе голд 200 гр со гратис црна убава шоља или ако не те мрзи иди до кај пластичаритедај бе нека се смилува некој да ми каже кај да најдам шолја од нескафесе утепав од барање, ќе збеснам
![]()
и кај нив бев и не најдов xD ај утре ќе одам накај рамстор па ќе видамAман, во Рамстор имаат промоција на нескафе голд 200 гр со гратис црна убава шоља или ако не те мрзи иди до кај пластичарите![]()
Orka vo gtcДа не знае некој каде има да се купи во Скопје кимоно за Џудо?