Каде може да најдам? (Општи прашања)

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Дали вечерниот натпревар меѓу Македонија и Данска ќе се емитува на плоштад во Скопје на видео-бим т.е. дали има организирано групно гледање?
Фала однапред!

П

Паган-др

Гостин
полнач за Samsung E780, го имам одамна, а полначот ми е изгубен, па дали се продава некаде?
Отиди на зелен пазар со телефонот, ќе најдеш полнач 100%.

А ако сакаш оригинал самсунг, по мобилариве прошетај.

он:

Швепс од мандарина има кај нас?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Отиди на зелен пазар со телефонот, ќе најдеш полнач 100%.

А ако сакаш оригинал самсунг, по мобилариве прошетај.

он:

Швепс од мандарина има кај нас?

ај зирн во поголемиве маркети Тинекс Веро,би требало да има,или па оди во пивара :)

П

Паган-др

Гостин
ај зирн во поголемиве маркети Тинекс Веро,би требало да има,или па оди во пивара :)
Знам дека имаше едно време, ама после ја снема. Во Дисконтот Тинекс кај мене не сум приметил. Баш ќе видам во другиве, може ќе налетам.

Фала. :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Скелет на човек каде би можело да се купи? Како украс мислам, пластичен.. немора голем.

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Дај кажувајте каде да најдам убави држачи за стаклени полици ?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Дали некој чул / видел автопазар во Сарај? Освен коли имало и разни тракатанци ко на стариот во фершпед. Секоја недела.

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Дали некој чул / видел автопазар во Сарај? Освен коли имало и разни тракатанци ко на стариот во фершпед. Секоја недела.
Да има во Сарај јас бев пред 2 недели,има такви работи,но помалку во однос на автопазарот што беше кај Фершпед.Излегуваш на автопат па се исклучуваш десно од автопат,и заграден е автопазарот ќе го најдеш брзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom