Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам дрес од Реал без име од минатата сезона. Дали знае некој каде штампаат име и бројка на дресови во Скопје и по која цена?

Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
Колку убаво е објаснето тука.
--- надополнето: Aug 10, 2011 12:25 PM ---
Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
Колку убаво е објаснето тука.

Имам дрес од Реал без име од минатата сезона. Дали знае некој каде штампаат име и бројка на дресови во Скопје и по која цена?
На исто место кај што штампаат маици

Ке ни ја биде бе државава. Да не бериме гајле. А се надевав дека може лесно да се најде оти сепак е корисен за секое домаќинство :cautious:

офф. топик
Друже, радијацијата од мобилните телефони спаѓа во група на нејонизирачко зрачење, како што е UV, IR и слично, по опасно е да си близу до микробранова печка, отколку до мобилен. :)
Сакам да ти кажам дека таквотот зрачење не можеш да го детектираш со Г.М.мерач. Јас мислев дека ќе бараш ураниум :rolleyes:

Дали може некој да ми каже кај можам да најдам, мерач на UV индекс, најдов во Конрад, ама ненормални се цените. И милиампер метар од оние со скала, не дигитални :)

А каква содржина да имаат спреевите? Боја, лак за чевли, спреј против комарци????

Да не знае некој каде може да се купи јојо во скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom