Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
кај да си најдам лежалка- столица за на плажа??? значи да биде платно матерјал или нешо така?? нешо ко сликава у секој случај??? ако може и цена ако имате информација
slika-Stolica-za-pla%C5%BEu---le%C5%BEaljka-153734x400.jpg

а да си идеш ти најдобро на лекар, тоа ти е мој совет, ако ти се дешава повеќе пати може да стане многу сериозно...од искуства ти кажувам нема заебанција со тоа...оди провери, па доктор нека одлучи каков стегач ќе носиш...а продавници знам кај има и што цена се, но за твое добро не кажувам.поздрав
Што ќе барам на лекар, океј ми се колената сега, тоа ми се дешавало порано (2-3г).. а сакам да носам стегачи за да не ми се деси пак.

Ај кажи. :)

Скроз без апликации не верувам дека ке најдеш имам јас дома неколку вакви црвени малборо уште од времето на дедо ми кога биле багатела, сега иста ваква TRUCK капа има во дроп ин со цена повеќе од 1000 денари мислам..

Материјал за макети куќички како тие 5то одделенците што ги прават.Од политехна мислам дека им беа тие ама децава имаат комплети а дали може од некаде да си порачаш такви по мерка и да ти направат?

Ме интересира каде можам да најдам дисплеј / екран за Qtek 9000 ... еве и слики:

Слики од екран-от / дистлеј-от:
0038951468.jpg

0033651426.jpg

Слики од Pc Pocket-от:
images1305992871.jpg

qtek901305992892.jpg

images1305992920.jpg

Ефтин дрес од Ман Ју,до кај 500 денари?

интересни машки паричници, DC на пример или нешто сл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom