Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека е со мобилна опрема. Инаку на Симпо кога ќе дојдеш на автобуската, спроти одма. Не ми се верува да промашиш иако и ваму кај Палома Бјанка мислам дека се доволно снабдени.

Да знаеш најдов во тоа мобиларата кај Симпо! За малце немаше да ја видам хахахаха... Сеа сум си на раат :) :smir:

Nike Air Max ? освен во Лукас Спорт ( соравија) и тоа на плоштад што е..кај 69
:)

Во која слаткарница во Скопје имат најуба боза?
Има у Апче (карши Универзална сала - улицата што го тангира Градежен факултет (ја сече Партизанска),
Шехеразада (доле во ГТЦ, исто и кај Нова железничка

Каде може да најдам шампон Вalea? Побарав во 3-4 маркети, ама слаба работа..

Каде може да се најдат вакви панталони низ скопје или пак нешто слично
pineapple_express09.jpg
James_Franco_in_Pineapple_Express_Wallpaper_2_1280.jpg

Низ градовиве во државава или по можност во Скопје, да не има Aqua Viva Sport? Ќе му бидам вечно благодарен!

Кај можам да купам карти за претставата Pjevaj Brate што ќе се одигра на 7ми март во Скопје?

Кај можам да купам карти за претставата Pjevaj Brate што ќе се одигра на 7ми март во Скопје?

Зимај карти зашто ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ во Македонија ќе ја одиграат претставава :)

билетара на универзална:)

Не знаев дека ќе биде во универзална. Фала многу.

Зимај карти зашто ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ во Македонија ќе ја одиграат претставава :)

Мора да се види такво ремек дело. Иако, многу пати досега рекоја дека ова е последен, ова е последен, па еве ги пак доаѓаат.:)

Низ градовиве во државава или по можност во Скопје, да не има Aqua Viva Sport? Ќе му бидам вечно благодарен!
Има кај мене у Аеродром, ако си од тука да ти објаснувам...

Да прашам, кај има по книжариве што со сигурност прават книги со тврд повез? За 5 примероци се работи. У Мавровка нема, да :).

Да прашам, кај има по книжариве што со сигурност прават книги со тврд повез? За 5 примероци се работи. У Мавровка нема, да :).

Во Тримакс и кај Саем во подземниот премин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom