Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ваква наочара има негде по пазариве кај нас?

21WmHq6J3qL._SL500_AA300_.jpg

ваква наочара има негде по пазариве кај нас?

Прегледај го приврзокот 40523
Стално гледам како носат овакви низ град, тренд се сега изгледа, а јас овакви исто наочари си скршив, уште во 80тите купени и ги зедов на баба ми и :S сега сакам да си купам такви пак, каде има и мене ме интересира? а овој пат ќе и купам и на баба ми:)

Каде можам да најдам некој што продава LCD монитори... нејќам амц и такви компании барам некој што ќе ми продаде поевтино 15 монитори ми требаат.

ako si zainteresiran preku niko mozam da ti dogovoram so menadzerot okolu toa..pisi mi pp

ти вратив на пораката...провери си

Кај може да изгравирам текст на вакво нешто и колку кошта?

Alox+Rambler-02.JPG

Каде можам да најдам Калиум Нитрат?

Сакаш да правиш димна бомба бе а или барут?

Тешко да најдеш бидејќи ќе ти треба изговор за што ти е? Јас барав за правење димни бомби но неможев да најдам. Но можам да ти кажам каков изговор да најдеш. Во земјоделска аптека барај како отраснувач на пенушки STUMP REMOVER.

vo mnogu prasav.. nema
Најди некој од фармација, или што и да е(забар, сестра...), важно медицина да учи (средно, за факс незнам)... Дај му некое шишенце, може да ти наполни од лабораториите кога ке има вежби, на дофат му е KNO3(разреден раствор) а низ шкафчињата може да го најде и чист прашок. Отворени се чуваа пред 2-3 години, ваљда и сега е исто. :icon_bigg

Специјализирана продавница за жестоки пијалаци, во Скопје ... ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom