Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да му јебеш матер ако читам за секој производ што ми треба дали е дозволено увоз. Таму кај што имаше наргиле, никој од продавачите не ми спомна дека било забранет увоз на таков тутун.
Би требало да моеш да си нарачаш преку интернет од турција. У Турција е три лири (1.5 евра) тутунот, а има бајаги унатре.

Онакви кожни хеланки/панталони ко шо носеше пола Македонија до пред некој месец? -.- (женските значи =D)
Чекав да му помини модата, па да си го напрам ќефот и да си ги купам, а да не ги носи истовремено и пола чаршија ко ќе излезам.
Само сега нз кај би нашла пошто кај нас со модата стига и заминва робата по бутици -.-
Ако некој знај нека ми кажи плс. Фалааа =)

Ashlee_simpson_m.jpg

Uloski

eden mesec bev kupila edni mn ubavi uloski bea od ozdola kako so plastika tie bea za obilno karvarenje no ne vidov kako se vikaa kesata im bese violetova.dali znae nekoj kako se vikat?

Шалвари ама виолетови? Нигде не сум видела...ако знае некој..

илустрација за шалвари :)

splen2062410495_prod_zoom_front_v1_m56577569831758963_150x296.jpg

310Sw6b7P0L__SL500_AA280_.jpg

Да не знаете вакво нешто во Скопје кај може да се најде?

Каде да најдам онакви Do not disturb на врата од соба што се ставаат (поточно на кваката :) )? и исто ме интересира каде можам да најдам боја за алишта фарбање ?

Боја за алишта можеш да најдеш во Хембој во старата скопска чаршија...или да им ги оставиш алиштата да ти ги исфарбаат

--- надополнето ---

Ваков тутун кај може да се најде у Скопје
05787.jpg

Се убив барајќи, ама тутун не успеав да најдам. Единстевно само наргиле најдов, тутун никако.

Имаш во едно дуќанче во старата скопска чаршија...продаваат наргилиња...тутун...јаглен....пластични завршетоци за еднократна употреба и слично

Да не знае некој каде би можело да има вакви црно-бели шаховски трегери?
FBSUSP_SUSPENDERS_CHECKER.jpg

За тутун провери во Тобако. Во Охрид исто во Тобако имаше тутун (манго flavor) другариве го виткаа. Ако се работи за таков тутун провери таму. Ако за наргиле е некој посебен - незнам. :)

За тутунот за наргиле....поминуваш низ “триумфалната“ порта на Битпазар (кај Зегин) и се движиш кон чаршија...од десна страна има некој ресторан за гиро или нешто слично ДОНЕР КИНГ или нешто така се вика, пред него има некоја продавница за бела техника, а одма до него има една малечка златара името почнува на Б но не го меморирав....во излогот на златарата имаш наргилиња....внатре имаш тутун со различни вкусови пакување е 400 денари....кеса со пластични завршетоци за еднократна употреба е 200 денари...јагленот е 200 денари

Lucky Strike цигарите некаде во Скопје или само по фришопови?

Курс за латино танци за возрасни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom