Рамстор до маркетотМи треба аналоген апарат (со филм) , да не е многу скап. И да е професионален или семи професионален. Да не продава некој или знајте некој шо продава ?
Боја за фарбање алишта има на Бит Пазар, во уличката кај старото кино "Напредок" (се продаваат во таа уличка ќилими и сувенири мислам), ќе прашаш да те упатат кај бојаџијата. :smir:Каде да најдам онакви Do not disturb на врата од соба што се ставаат (поточно на кваката )? и исто ме интересира каде можам да најдам боја за алишта фарбање ?
ОД салата расадник право...на првата уличка е на кошот а на втората вртиш десно за кај шампионче ако знаеш кај е на друг начин не знам како да ти објаснам :kesa:Каде е центарот за глуви во Кисела Вода?
Ау... кога идеш од ЈБТ накај Бенетон кафичот (после раскрсницата е, до цвеќарата) ќе застанеш пред бенетон и ќе погледнеш преку улица има едно мало уличе што се приклучува на големата улица. Ќе тргнеш по тоа, и има една табла New Age, со голем двор е тоа. Нема да ти личи на кафич ама тоа е. Знам последен пат кога бев се градеше зграда до тоа, може уште се гради па и по тоа да познаеш.Скопје кафич New Age ?....
Еве мапаСкопје кафич New Age ?....
Владата не дава увоз, расчитај по закониВаков тутун кај може да се најде у Скопје
Се убив барајќи, ама тутун не успеав да најдам. Единстевно само наргиле најдов, тутун никако.
Да му јебеш матер ако читам за секој производ што ми треба дали е дозволено увоз. Таму кај што имаше наргиле, никој од продавачите не ми спомна дека било забранет увоз на таков тутун.Владата не дава увоз, расчитај по закони