Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
kade mozhe da se kupi ova il bar neshto slichno ???

за црни знам и сум ги пушел -ама за розеви???:toe:
не прашувај...знам само дека постојат,незнам дали ги има во мк, иначе црни, има по трафикиве,маркетиве,каде?:)

не прашувај...знам само дека постојат,незнам дали ги има во мк, иначе црни, има по трафикиве,маркетиве,каде?:)
јас црните ги купував во тобако во Аеродром

3mm лед диоди шо работат на 12 в без отпорник, и дали воопшто има такви кај нас , пошо на ебау барав неможам да најдам..

v6ktbt.jpg

Не е ова баш за каде можам да најдам ама слично е. Да не знае некој дал во фан шопот во Аеродром се стигнати новите дресови на Јунајтед и која цена отприлика?

вакви старки ?

converse-x-pink-floyd-dark-side-hi-1.jpg

ми рекоја дека имало во Скопје, али ко бев последно во ГТЦ во Converse немаше :(

Ми треба опрема за тетовирање.Не барам ништо луксузно туку почетнички пакет со основни залихи оние шо се оние TATTOO KIT за почетници.Дали знаете каде би можел да најдам во Македонија?

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=846197

Овие нудат ориентални танцови за разни настани, но од каде знаеш, може да се јавиш и да прашаш, можеби и инструкции даваат.
Со среќа. :)

Agencija za orientalen tanc gi nudi svoite uslugi za cela Makedonija po najpovolni ceni, razubavete ja vasata veselba so prekrasnite devojki od kaj nas, doagjame na zakazuvanje 24h odnapred.

Добра идеја,
да аплицирам па у ќар ќе сум,
ќе sенsам за некој динар, шо викаш. :pipi:

А ја сум така мрзлив гз шо црева
превртуе пред тастатура, и ме мрзи да
гуглам бачко.
Еве ми.
Ако има некој за,
нека повели да скршиме кичма,
дека сама не бива ебаго. :icon_lol:

Едно лесно прашање, кај можам на интернетов да најдам како топ листи од книги бестселери на годишно ниво? По жанрови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom