Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има стреличарски клуб...тренинзите се сабота и недела на стадионот на АРМ во парк ...лице за контакт Жарко 076 486 620
продаваат и стрели и лакови

--- надополнето ---

На Елементал албумот Вертиго? Во Југотон проверив нема...

А да, го има некој цедето/касетата од Златно Славејче 2005? Ми треба една песна од тоа цд, ама никаде неможам да ја најдам...мољам вас, бидете дарежливи. :)

Која песна?

Има стреличарски клуб...тренинзите се сабота и недела на стадионот на АРМ во парк ...лице за контакт Жарко 076 486 620
продаваат и стрели и лакови

--- надополнето ---

Која песна?

Дана Тренчева - Мобилно телефонче :)

Пинг понг места/маси за играње??? нешто во салава Борис Т. спомнаа на реклама ама не дослушнав... инфо некој?

Партизан, меѓу Карпош 3 и К4
Ниски цени, прилично добри маси за играње

Dali nekoi znae kade moze da najdam SPD patiki za mountain bike. ne mi gi kazuvajte pogolemive prodavnici bidejki nema broevi ili nema modeli nesto taka ponastrana ako znae nekoj neka kaze

каде може да најдам во Скопје рокерска марама со костури?

Каде во Скопје можам да најдам продавница на рачни часовници "POLICE" ? :)

Каде во Скопје можам да најдам продавница на рачни часовници "POLICE" ? :)
ГТЦ, првиот пролаз од лева страна кога ќе влезеш од страната на плоштад. Карши фото - студио Бимбо, одма на аголот.

Фитиљ кај може да најдам ??
Барав на Зелено пазарче и на Бит пазар њемат :/

Ако не се лажам, имаш продавница Мирновец во бисер. Иначе продавницата е за пиратерија, би требало да имаат фитиљ :)

Ако не се лажам, имаш продавница Мирновец во бисер. Иначе продавницата е за пиратерија, би требало да имаат фитиљ :)

Јок,нема таму прашал другар.

Ај кој знае кај има,нека ми пише на профил,да не не видам тука...

Пинг понг места/маси за играње??? нешто во салава Борис Т. спомнаа на реклама ама не дослушнав... инфо некој?

Ќе да имаше пред неколку години во Партизан, Карпош 4, оди и прашај.

Не можам да ја најдам темата маици со натписи......

Каде можам да најдам 3-D очила (и по која цена) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom