Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знаете кај има чипови за покер каде се продават во скопје

Незнам дали има негде некои асални чипови (не од овие кинеските), односно во куферче.

Јас земав куферче од Солун со 200 чипа, ептен добри, за 25 евра. Овде ако ги има, а сигурно и они ги зимаат од таму, им ја зголемуваат цената дупло.

Незнам дали има негде некои асални чипови (не од овие кинеските), односно во куферче.

Јас земав куферче од Солун со 200 чипа, ептен добри, за 25 евра. Овде ако ги има, а сигурно и они ги зимаат од таму, им ја зголемуваат цената дупло.

Имаш во SEWA на плоштад и во Кисела Вода кај рампа.

Баш такви во сребрено куферче, внатре има 12 спакувани чипови (во секое по 30 од прилика, не знам точно) има и 6 коцки, 2 шпила карти... накај 2000 ден. беа.

Имаш во SEWA на плоштад и во Кисела Вода кај рампа.

Баш такви во сребрено куферче, внатре има 12 спакувани чипови (во секое по 30 од прилика, не знам точно) има и 6 коцки, 2 шпила карти... накај 2000 ден. беа.

Nope.

Моево има 4 различни бои х 50 чина. За разлика од кинескиве кои се како жетони, овие се потешки. Мислам дека внатре има метал, но досега не ми се скршило да видам што има под пластиката.

Nope.

Моево има 4 различни бои х 50 чина. За разлика од кинескиве кои се како жетони, овие се потешки. Мислам дека внатре има метал, но досега не ми се скршило да видам што има под пластиката.

И овие се тешки колку што можев да приметам.

Еве ти слика, ги најдов на нет, баш овие ги има во SEWA.

300%20Piece%20Poker%20Set.JPG

не работи странава?

Некогаш работи - некогаш не.

Accessories у стил на Steven Tyler + cowboy hats(onecolored) и марами? Низ ск?

Каде се наога парфимеријата Рефан?

Има на повеќе места, спроти фуфо пицеријата кај влез на водно, карши скопјанка, трговски.

Каде поточно во трговски да не знаеш, за да не се шлаам да ја барам

Anyone?

И овие се тешки колку што можев да приметам.

Еве ти слика, ги најдов на нет, баш овие ги има во SEWA.

Тенки се овие, моите се подебели. Но не се лоши за оние кои не прибираат.

Јас кога купував сакав да ми бидат што подобри. Набрзо ќе идам во Солун и има поголемо куферче од моето, со дупло повеќе чипови и подобар квалитет (за нијанса) и ќе го земам а ова моево ќе го продадам.

35 евра мислам дека е тоа.

Не е прашањево за тука ама сепак..ми треба веб страната од рекламата животот е мој филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom