Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!

САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
Супер тинекс (новиот шо е после мостот близнаци)
50-100 денари е...:)...
го имаШЕ...за летото...мада сеуште е лето иако дува и врне град :Ѕ

Оној Екстрим ти е во старана чаршија..имаш тука менувачници бла бла..ако мислиш на тој,а имаш и уш еден подолу наспроти Десарет маркетон.
ty.. ne go zatvorija toj kaj starana carsija? :/
whatever ;p

ty.. ne go zatvorija toj kaj starana carsija? :/
whatever ;p
За тој кај Десарет не сум сигурна,а овој Екстрим шо е си работи нормално.. имаш и уш еден џоа скејт шоп или шознам шо е Авангард некако се викаше исто е во старана чаршија на почетокон.

Значи ако има некој да ми ја најде Uber macedonische, ама со спотот од филмот за кој е направена - Збогум на дваесетиот век, лижам, пушам , клекнувам и се по ред за кој сака само најдете ми ја оти нигде ја нема..........

Фала однапред:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ако ја најде некој нека ми пише на профил:pipi:

Дечkи у Струмица тама kaј маленkио парk, тама kај билјардото „ АС “ е тама шо се продават игри koлkо пари е играта Pro Evolution Soccer 6?
Ај akо може неkој по брзо да ми kаже.

Дечkи у Струмица тама kaј маленkио парk, тама kај билјардото „ АС “ е тама шо се продават игри koлkо пари е играта Pro Evolution Soccer 6?

во аполо оди. за 50 денари ќе ти ја преснимат.

а да заверглаш торентче, нешо а у?

Aбе знам деkа има .. Има во ПАНТЕР таму kај зелената зграда ама незнам дали има моментално?
Дали знае неkој:)?

Значи ако има некој да ми ја најде Uber macedonische, ама со спотот од филмот за кој е направена - Збогум на дваесетиот век, лижам, пушам , клекнувам и се по ред за кој сака само најдете ми ја оти нигде ја нема..........

:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:
:

:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:
:

jas se ispotepav barajki Perai za plivanje,sramota e vo cela Makedonija nema nitu edna prodavnica za plivacka oprema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom