Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
јас имам маица South Park :baeh: ама ја купив во бугарија , кај нас уште немам видено да продаваат:toe:

јас имам маица South Park :baeh: ама ја купив во бугарија , кај нас уште немам видено да продаваат:toe:

Може многу лесно да се направи по нарачка има многу фирми кои нудат такви услуги, веќе е постирано на претходната страна :helou:

Незнам дали има ама провери во сервисот на џилера кадешто продаваат резервни делови. Тоа е карши соборна, ама ќе треба да допрашаш некој друг да ти каже точно каде, не ме бива за локации :toe: Има таму 300 чуда, ама цена...не прашувај.

Каде можам да најдам Јапонско знаме? Големо, а не некое за на биро...Знам дека има во градска болница ама неможам да им го украдам, има обезбедување. Исто така, каде да најдам Racing Flag/Тркачко знаме (Checkered Flag) такви како што ги закачиле на билбордите со реклама: Вози пребрзо стигни прерано...има таков билборд со знаме во ново лисиче ама билбордот е лоциран до полициската станица, неможам да се качам 5 метри и да крадам знаме...
Ај баш да видам дали ќе знае некој :D

За тој салонот на Gilera знам, бев и прашав ама немаат и не знаат каде би можел да најдам...
За Checkered Flag....маше кај поранешна Panda кај Лептокарија ама некој го собрал....имаш и тука кај шо ја ограбија Pro Credit на кривината! И јас го меркам тоа....се мислев да го соберам, ама ти го оставам тебе! :wink: Please извести ме ако си собрал од некаде!:vozbud:

Може многу лесно да се направи по нарачка има многу фирми кои нудат такви услуги, веќе е постирано на претходната страна :helou:

da znam , ama ne e toa filmot :smir:

da ne znae nekoj kako mozam da kupam od onie friziderine mali sto gi ima po prodavnici so stakleni vrati , gledam sega vo sekoja mozna trafika ima edni dobri GORSKA pa ako imate nekoja informacija pisete

da ne znae nekoj kako mozam da kupam od onie friziderine mali sto gi ima po prodavnici so stakleni vrati , gledam sega vo sekoja mozna trafika ima edni dobri GORSKA pa ako imate nekoja informacija pisete

Ако мислиш фрижидери од тие шо има и по кафичи за сокчиња, имаше баш вчера еден ми кажваше продавал. Мислам дека 3000 ден беше.

Каде можам да најдам мајца Македонец до коски??
Гледам многу имат такви и јас сакам:vozbud:

Малце е чудно прашањево, но дали знае некој каде се продава Гајгеров бројач или нешто слично за мерење на јонизација и такви ствари?

Ако мислиш фрижидери од тие шо има и по кафичи за сокчиња, имаше баш вчера еден ми кажваше продавал. Мислам дека 3000 ден беше.

Da na takvi mislam , aj pisi mi poraka da mi dedes kontakt od deckoto sto go prodava

Каде можам да најдам мајца Македонец до коски??
Гледам многу имат такви и јас сакам:vozbud:
Можеш да си испринташ. За да купиш не сум нашол.

Постер од Че Гевара/Продиџи да не знае некој кај можам да најдам? Во Југотон гледав неможев да најдам...

Чипови за покер имаш карши Лондон Паб на плоштад Sewa се вика продавницата има разни тракатанци има и покер со 500 чипови и со 200 така нешо види.

Кајш со нитни .

big_belt_pyr_3_black.jpg

Aј баш прашај го од каде ги купил и ако знае дали има црни :)

Во Скопје има само зелени и портокалови(јас имам вакви), црни немам видено, а сега донесоа од новиот модел ама црвени, во продавниците на најк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom