Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што печатат натписи по маици и како им иде цена?

Кој може да ми каже каде да најдам маичка со *I fuck on the first date* натписот ... има пиво од мене (значи не да си однесам на печатење него готова таква :A)

Фала !!

кај продаваат во Скопје свирчиња ама оние што прават звук што човечкото уво едвај може да го слушне? Нешто се користат као против кучиња.

дали има некаде во Македонија LIVESTRONG нараквици и ако има каде????
:helou:

Кој може да ми каже каде да најдам маичка со *I fuck on the first date* натписот ... има пиво од мене (значи не да си однесам на печатење него готова таква :A)

Фала !!

Во Скопје не сум видела, ама знам дека во Охрид има на плоштад, оние по тезгине што продаваат има една тезга само за маици со натписи и таму мислам имаше, ако наминуваш во Охрид летово:)

каде би можел да купам ЏУБОКС - нов или на старо не е битно ,или да не продава некој од вас ?!

Каде можам да најдам привезок за Gilera? Пошто низ Скопје- во никаде неможам да најдам...само да ти направат или така...:toe:..сакам готов! :pipi:

дали има некаде во Македонија LIVESTRONG нараквици и ако има каде????
:helou:

И јас барам вакви.. ама изгледа дека нема , најверојатно ќе мора да ги порачаме од америка..

[MkD]Scout;2657666 напиша:
И јас барам вакви.. ама изгледа дека нема , најверојатно ќе мора да ги порачаме од америка..
Јас ги имам овие видено одамна и едно време сакав да земам такви. Сега видов на сајтот на Ленс Армстронг фондацијата колку чинат. 10 такви се по цена од 10 долари, само што не знам како би ги порачале. Највероватно со порачка преку пошта како што гледам во моментов, ама не сум сигурен. Дали некој знае?
http://www.store-laf.org/wristbands.html

Ако испорачуваат во америка , можеме преку пошта со отстапнина. А инаку , можам да нарачам преку некои пријатели , ако сте заинтересирани , пишете ми пп , па ќе се договориме како ќе оди тоа?

Каде може да најдам "Кај ми е сонцето" маица :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom